Motormanagement trainingen

Trainingen motormanagement benzine en diesel: basis en diagnose

De elektrische voertuigen rukken op, maar de meerderheid van het wagenpark bestaat nog altijd uit verbrandingsmotoren. En dat blijft nog wel een tijdje zo. Het motormanagement in die verbrandingsmotoren wordt steeds complexer, want daar liggen de mogelijkheden om de motoren nog schoner en zuiniger te maken. In motormanagementtrainingen leer je alle ins en outs van de modernste systemen, zodat je storingen kunt opsporen en oplossen.

Motormanagement Benzine brandstofsystemen

Deze training gaat over alle elektronica die de motor aansturen. Zoals de bobine en de brandstofpomp maar ook de sensoren die signalen afgeven om de motor optimaal te laten functioneren. Je leert de onderdelen te benoemen en door te meten.

Motormanagement Diesel brandstofsystemen

Deze training gaat over alle elektronica die de motor aansturen. Zoals het gloeisysteem en de verstuivers maar ook de sensoren die signalen afgeven om de motor optimaal te laten functioneren. Je leert de onderdelen te benoemen en door te meten.

Diagnose Benzinemotormanagement

Deze training gaat over alle elektronica die de motor aansturen. Zoals de bobine en de brandstofpomp maar ook de sensoren die signalen afgeven om de motor optimaal te laten functioneren. Je leert de onderdelen te door te meten en uit de verkregen data een diagnose te stellen.

Diagnose Dieselmotormanagement (Personenauto)

Deze training gaat over alle elektronica die de motor aansturen. Zoals het gloeisysteem en de verstuivers maar ook de sensoren die signalen afgeven om de motor optimaal te laten functioneren. Je leert de onderdelen te door te meten, te analyseren en een diagnose stellen.

Voertuigprestaties

Deze training gaat in op het meten van motorvermogen in Kw, PK en Koppel (Nm). Men leert veilig werken met de motortestbank (of: rollenbank) en de daaruit voortkomende vermogenskrommes te interpreteren en diagnoses te stellen. Ook leert men meten aan het motormanagement dat het vermogen beïnvloedt.

Dieselmotormanagement (Bedrijfsauto)

Training op niveau 2 voor Bedrijfsautotechnici over de elektronica die de dieselmotor aansturen.

Diagnose Dieselmotormanagement (Bedrijfsauto)

Leer diagnose stellen aan een dieselmotor in deze bedrijfsauto diagnosetraining op niveau 3

Diagnose uitlaatgasnabehandeling (Euro 6)

In deze training leer je hoe een uitlaatgasnabehandelingsysteem is opgebouwd, en hoe en waarom AdBlue wordt toegepast. Je leert hoe de verschillende Denoxtronic, Bluetec en Albonair systemen werken, en wat de functies zijn van de verschillende sensoren en actuatoren. Ook ga je diagnose stellen aan met storingen geprepareerde systemen.

{{ product.Name }}

{{ product.SummaryDescription }}

{{ product.CoreProduct.ProductPrice.WebPrice | euroPrice(0) }}