Maak gratis kennis met JACK!

Het online leerplatform voor de mobiliteitsbranche

JACK geeft leerlingen, docenten en leermeesters gemakkelijk toegang tot digitale leermethodes, waardevolle instructievideo’s en leerstages. Bekijk nu de aantrekkelijke abonnementen en maak gratis kennis met JACK.

JACK: online hulpmiddel bij leerlingbegeleiding

Steeds meer leerbedrijven ontdekken JACK, de unieke, online leermeester van Innovam. Op JACK staan meer dan 200 instructievideo’s klaar die je leerlingen helpen om sneller zelfstandig aan de slag te gaan in de werkplaats. Goed nieuws: de eerste kennismaking met JACK is helemaal gratis.

Met JACK erbij heb je je handen vrij
Jonge vakmensen opleiden kost veel tijd. JACK komt dan voor leermeesters goed van pas. Leerlingen krijgen online via de instructievideo’s stap voor stap een duidelijke uitleg over de inhoud van verschillende beroepstaken. Dat wisselt van het vervangen van een distributieriem en het opsporen van elektrische storingen tot het werken met een schuifmaat en het onderhouden van luchtremsystemen.

Het niveau van de uitleg is goed afgestemd op het opleidingsniveau van de leerlingen. De instructievideo’s zijn beschikbaar voor de opleidingen AT, BAT, EAT en EBAT.

Voor wie is JACK?

JACK is perfect voor:

  • Leerlingen
  • Leermeesters
  • Docenten

Via JACK mail je de leerling eenvoudig welke instructievideo’s hij moet bekijken als huiswerk. Dit scheelt jou weer instructietijd. Hij kan dan zelf verder aan de slag met het voertuigprobleem. In JACK zit ook een bijbehorend opleidingsplan. Gebruik je dat, dan staan de video’s op volgorde van logisch leren. Geheel van het begin van het schooljaar tot aan het eindexamen.

Een abonnement op JACK

Geïnteresseerd? Probeer JACK gewoon 1 maand gratis! En bevalt JACK? Neem dan zo’n handig abonnement voor slechts € 99 euro per jaar. Op die manier bespaar je op je instructie-uren en kun je die tijd effectiever inzetten bij het begeleiden van je leerlingen.