Alles over werken met waterstof voertuigen

Maak kennis met waterstof techniek en de veiligheid bij werken met waterstof

Doordat de uitstoot van CO2 te hoog is, is waterstof een bruikbaar alternatief voor fossiele brandstof. Een interessante ontwikkeling voor iedereen die in de mobiliteitsbranche werkt. (Bedrijfs-)autobedrijven krijgen te maken met nieuwe regelgeving in het bedrijf als zij met waterstofvoertuigen werken, en nieuwe techniek in de werkplaats. Wij helpen je graag verder.

e-learning Waterstof in mobiliteit

Deze online training gaat over de toepassing van waterstof als 'brandstof van de toekomst'. Je leert wat waterstof is en hoe het wordt gemaakt. Ook vertellen we je alles over de toepassing van waterstof in de verschillende waterstofvoertuigen. Ook de regelgeving komt uitgebreid aan bod.

RI&E en EVD Waterstof

Een RI&E moet up-to-date zijn. Dat betekent dat je de RI&E moet bijwerken als er iets verandert binnen je bedrijf. Bijvoorbeeld wanneer je gaat werken met waterstofvoertuigen. Deze RI&E gaat specifiek over het onderdeel waterstof voor bedrijven die werken met waterstofvoertuigen.

Training Veilig werken aan waterstofvoertuigen

Deze training is voor medewerkers die op een veilige manier onderhoud aan waterstofvoertuigen moeten kunnen verrichten. Tijdens deze training leer je om te gaan met de branchenorm, de ARBO wetgeving en de richtlijnen van de fabrikant.

Meer over waterstof in de pers: