Tijd om je APK2 bevoegdheid te verlengen

Plan vandaag je APK-examentraining

Je APK-bevoegdheid verloopt binnenkort. Regel nu gemakkelijk je verlenging met een examentraining. De vorige keer heb je gekozen voor een theorietraining en daarna meteen examen. Makkelijk, want dan heb je je verlenging in één dag geregeld. Boek deze training opnieuw of kies voor onze nieuwe online training met werkboek.

NIEUW: Online APK 2-training met werkboek

We kunnen op dit moment minder cursisten in onze lokalen ontvangen. Daarom trainen we meer online. Onze nieuwe online training doorloop je in je eigen tempo. Dan maak je de oefenvragen in het werkboek. Daarin staan ook de belangrijkste onderwerpen en wijzigingen samengevat. Je controleert je antwoorden met een extra blok in je online training. Wist je dat je ons werkboek ook op je examen mag gebruiken? Zo heb je online een hele complete voorbereiding!

Deze examentrainingen passen bij jou

Theorie, aansluitend middagexamen

Training - € 260
1 ochtend, aansluitend middagexamen 
incl. lunch

Theorie, aansluitend avondexamen

Training - € 260
1 middag, aansluitend avondexamen
incl. avondeten

Online met werkboek (nieuw)

E-learning - € 149
geheel online
incl. werkboek

Je bevoegdheid verlengen, regel het meteen
Jouw APK-bevoegdheid verloopt binnen 6 maanden. Dat betekent dat je weer kan verlengen. Dit doe je ook deze keer met een training en examen van Innovam. De nieuwe bevoegdheid van 2 jaar gaat in op de verloopdatum van je huidige bevoegdheid. De verloopdatum vind je terug op je APK-pas.

Veilig en onbezorgd je klassikale training volgen
Ook bij APK-trainingen gelden, in tijd van corona, de RIVM maatregelen en enkele aanvullingen. Zo zorgen we er samen voor dat jij je veilig en onbezorgd kan voorbereiden op het examen.  Bekijk de maatregelen voor je bezoek aan Innovam.

Wij reserveren het examen
Als je bij ons je training boekt dan reserveren we meteen het examen voor je. Ook bij een online training. 

Hoe bereid ik het examen voor?
Onze oefenmodule staat meteen voor je klaar. Drie weken voor de training ontvang je thuis ons werkboek. Daarmee behandel je alle examenstof. In de training bespreken we het werkboek en de moeilijkste onderwerpen van het examen. Ook kun je al je vragen stellen.

Hulp nodig bij het maken van je keuze?

We helpen je graag verder. Voor persoonlijk advies neem je contact op met onze trainingsspecialisten of bel naar 030-6087923.