Bevoegdheidsverlenging Tachograaf technicus

e-learning met oefenvragen

€ 49 *

Direct je keuze maken

In de winkelwagen
Wil je iets vragen?

Neem dan contact op met Maya, onze trainingsspecialist of bel naar 030-6087751.

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.

Trainingsinformatie

WAT LEER IK?

Wie werkt aan tachografen en snelheidsbegrenzers moet vóór 31 december 2016 het examen Bevoegdheidsverlenging Tachograaf technicus afleggen. Wie slaagt ontvangt een bevoegdheidspas van IBKI om voertuigen in het RDW-register te kunnen afmelden. Vanaf 1 januari 2017 kun je alleen afmelden als je een geldige pas hebt. Deze pas is 4 jaar geldig.

Het examen Bevoegdheidsverlenging Tachograaftechnicus bestaat uit uitsluitend (50) theorievragen uit het Handboek Tachograaf 2016. Tijdens het examen worden geen vragen over de praktijk gesteld en er zitten geen praktijkopdrachten in. Om te kunnen slagen gaat het er dus om dat je het handboek goed kent. Met onze e-learning oefen je de inhoud van het handboek, totdat je het goed genoeg kent. Het handboek zit (digitaal) in de e-learning en hoef je dus niet te kopen.

OMSCHRIJVING TRAINING

In de e-learning van Innovam leer je het handboek kennen door meerkeuzevragen te oefenen. Vanuit de vraag kun je direct zoeken in het digitale handboek. Bij elke vraag zie je na beantwoorden direct feedback. Zo weet je welke artikelen uit het handboek je al beheerst en waar je nog verder op moet trainen. Je kunt de e-learning onbeperkt opnieuw maken om de vragen goed te oefenen.

Boek nu de e-learning, dan kun je direct aan de slag in Mijn Innovam.

EXAMEN

De training bereidt je voor op het theorie-examen Bevoegdheidsverlenging Tachograaftechnicus. Je reserveert het examen bij IBKI. Hier vind je ook uitleg over de inhoud en het verloop van het examen.

Kenmerken

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling {{ product.Name }}

Kosten

  • Prijs training € 49,00
  • Subtotaal € 49,00
  • btw (21%) € 10,29
  • Totaal (incl.btw) € 59,29