Bevoegdheidsverlenging Tachograaf technicus

e-learning met oefenvragen over Handboek Tachograaf

{{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPrice - basketProduct.Product.ProductPrice.SubsidyTotal | euroPrice(0) }} *

Bestel direct je e-learning:

In de winkelwagen
Wil je iets vragen?

Neem dan contact op met Maya, onze trainingsspecialist of bel naar 030-6087922.

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.

Trainingsinformatie

WAT LEER IK?

Vanaf 1 januari 2017 moet je voor het afmelden van tachografen en snelheidsbegrenzers in het bezit zijn van een geldige bevoegdheidspas. Zonder deze pas mag je niet werken met of aan de tachograaf en kan een ijking niet worden aan- of afgemeld bij de RDW. Om alle werkzaamheden te blijven doen, hebben veel monteurs in 2017 en 2021 het examen voor de bevoegdheid afgelegd. En dat betekent dat voor 1 januari 2025 de verplichte 4-jaarlijkse herhaling weer succesvol moet zijn afgelegd.

Met deze training bereid je jezelf voor op het examen Bevoegdheidsverlenging Tachograaftechnicus. Dit examen bestaat uit theorievragen uit het RDW Handboek Tachograaf 2019. Je hoeft dus geen praktijkexamen te doen, of vragen over de praktijk te beantwoorden. Je wordt getoetst op voldoende kennis van de Regeling Tachografen en de Regeling Tachograafkaarten. Ook moet je de eisen en normen in het Handboek Tachograaf op kunnen zoeken.

Om goed voorbereid het examen in te gaan is het belangrijk dat je voldoende kennis hebt van het handboek. En dat leer je met deze e-learning. Je oefent de inhoud van het handboek, net zo lang totdat je het goed genoeg kent. Het handboek zit (digitaal) in de e-learning en hoef je dus niet te kopen.

VOOR WIE?

Deze training is voor iedereen die tachografen activeert, kalibreert of controleert.

OMSCHRIJVING TRAINING

In deze e-learning leer je het handboek kennen door meerkeuzevragen te oefenen. Vanuit de vraag kun je direct zoeken in het digitale handboek. Bij elke vraag krijg je na het beantwoorden  feedback. Zo weet je welke artikelen uit het handboek je beheerst en waar je nog verder op moet trainen. Je kunt de e-learning 60 dagen gebruiken. In die tijd maak je de vragen zo vaak als je wilt. 

EXAMEN

De training bereidt je voor op het theorie-examen Bevoegdheidsverlenging Tachograaftechnicus. Je reserveert het examen bij IBKI. Hier vind je ook uitleg over de inhoud en het verloop van het examen.

Kenmerken

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling {{ product.Name }}

Kosten

  • {{ priceDetail.Name }} {{ priceDetail.Amount | euroPrice }}
  • Af: OOMT-bijdrage {{ -subsidyTotal | euroPrice }}
  • Subtotaal {{ subTotal | euroPrice }}
  • btw (21%) {{ vatTotal | euroPrice }}
  • Totaal (incl.btw) {{ total | euroPrice }}

Toelichting OOMT-bijdrage

OOMT vindt talentontwikkeling van vakmensen in de mobiliteitsbranche belangrijk. Wanneer jouw bedrijf bij OOMT is aangesloten, draagt OOMT bij in de trainingskosten voor deze training.