Inloggen

Meest gestelde vragen over inloggen

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Bel ons dan op 030-6087722 of start een chat.

Hoe kan ik inloggen in de webshop?

Inloggen in de webshop doe je met je relatienummer en wachtwoord. Daarmee krijg je toegang tot Mijn Innovam, waar je vervolgens al je bestellingen en persoonsgegevens beheert. 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Je kunt je wachtwoord opvragen door op het linkje 'wachtwoord vergeten' te klikken op de inlogpagina. Klik hier om direct naar deze pagina te gaan. Vul daarna je e-mailadres, relatienummer of APK-pasnummer in. Je ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail met een tijdelijk wachtwoord, waarmee je een nieuw wachtwoord kan aanmaken. Komt de e-mail met het tijdelijke wachtwoord niet aan? Kijk dan in de map met ongewenste e-mail. Niets gevonden? Dan is bij ons geen (juist) e-mailadres bekend. Bel ons dan op telefoonnummer 030 - 608 7722.

Waar kan ik mijn Innovam relatienummer vinden?

Je relatienummer staat op je inschrijfbevestiging of uitnodiging. Het relatienummer heeft zes cijfers en begint altijd met een 1,2 of 3. Ook kun je je relatienummer vinden op een factuur van Innovam bij 'deelnemersgegevens'. Ben je APK-keurmeester? Dan is je APK-pasnummer je relatienummer.

Ik ben voor het eerst in de webshop van Innovam.
Ben je al klant bij Innovam, vraag dan hier je wachtwoord op door je relatienummer in te vullen. Er wordt dan een tijdelijk wachtwoord verstuurd naar het e-mailadres dat bij Innovam van je bekend is. Je kunt met je relatienummer en je tijdelijke wachtwoord inloggen in de webshop. Daarna wordt gevraagd om een nieuw wachtwoord te kiezen. Komt de e-mail met het tijdelijke wachtwoord niet aan? Kijk dan in de map met ongewenste e-mail. Niet? Dan is bij ons geen (juist) e-mailadres bekend. Bel ons dan op telefoonnummer 030 608 7722.
Ik ben nog geen klant bij Innovam, hoe kan ik inloggen in de webshop?
Registreer dan nu via dit formulier. Je gegevens worden verwerkt en je krijgt van ons bericht over je inloggegevens.
Ik ben nog geen klant bij Innovam, hoe maak ik een account aan?
Registreer dan nu via dit formulier. Je gegevens worden verwerkt en je krijgt van ons bericht over je inloggegevens.
Hoe kom ik in de online training?
Als voorbereiding op veel van onze trainingen doe je een online training of zelfstudie. Direct nadat je de training hebt geboekt staat de online training voor je klaar in ‘Mijn Innovam’. Klik bij Actuele inschrijvingen op ‘Naar Leeromgeving’ om te starten.
Waar kan ik mijn gegevens bewerken?

Gegevens kun je wijzigen via 'mijn account' bij instellingen in het menu van Mijn Innovam. Wijzig hier eenvoudig je adres, werkgever of andere gegevens.