Inloggen & Mijn Innovam

Meest gestelde vragen over Inloggen & Mijn Innovam

Hoe kan ik inloggen in de webshop?

Inloggen in de webshop doe je met je relatienummer en wachtwoord. Hiermee krijg je toegang tot Mijn Innovam, waar je al je bestellingen en persoonlijke gegevens kunt beheren. Het is jouw persoonlijke omgeving binnen Innovam waar je alles gemakkelijk kunt regelen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Op het inlogscherm kun je een nieuw wachtwoord aanvragen met jouw APK-pasnummer, relatienummer of je e-mailadres. Je ontvangt een link op het e-mailadres dat bij ons van je bekend is. Deze link is 24 uur geldig. Komt de e-mail niet aan? Kijk dan in de map met ongewenste e-mail. Niet? Dan is bij ons geen (juist) e-mailadres bekend. Start een chat, dan helpen we je snel.

Waar kan ik mijn Innovam relatienummer vinden?

Je relatienummer staat in al onze correspondentie. Het relatienummer heeft zes cijfers en begint met een 1, 2, 3 of 4. Ben je APK keurmeester? Dan is je APK-pasnummer je relatienummer.

Hoe kom ik in de online training?

Via de website kun je rechtsboven inloggen. De online training vind je bij Inschrijvingen'. Kun je hem niet vinden? Kijk dan ook even bij 'Afgerond' rechtsboven. Kun je hem nog steeds niet vinden? Klik dan op je naam rechtsboven. Misschien is de training geboekt bij één van onze partners.

Waar kan ik mijn gegevens bewerken?

Gegevens kun je wijzigen via 'mijn account' bij instellingen in het menu van Mijn Innovam. Wijzig hier eenvoudig je adres, werkgever of andere gegevens.