Inschrijven, omboeken en annuleren

Vind de meestgestelde vragen over inschrijven, omboeken en annuleren

Hoe kan ik een training omboeken naar een andere datum of locatie?

Op het tabblad 'Inschrijvingen' in Mijn Innovam vind je de trainingen die je hebt besteld. Je kunt omboeken door te klikken op de link achter de training. Daarna maak je een keuze voor een nieuwe datum. Het omboeken van een training is kosteloos tot 2 weken voor de startdatum. 

Hoe bestel ik een training?

Nadat je de gewenste training hebt geselecteerd, kies je in je winkelwagen een datum en locatie. Vervolgens heb je de keuze om verder te winkelen of direct af te rekenen. Let op: jouw plaats op de training is pas gereserveerd nadat je het bestelproces succesvol hebt afgerond.

Wat zijn de voorwaarden als ik me inschrijf voor een training?

Bekijk onze algemene inschrijfvoorwaarden.

Hoe kan ik mijn gegevens bijwerken?

Je kunt je gegevens bijwerken door naar 'Mijn gegevens' te gaan in Mijn Innovam. Wijzigingen worden zo snel mogelijk verwerkt.

Bij 'Mijn gegevens' staat mijn (juiste) werkgever niet

Wijzigingen met betrekking tot je werkgever kun je aanpassen via ‘Mijn gegevens’ in Mijn Innovam. 

Hoe werkt een registratie van je belangstelling?

Is er geen geschikte datum of locatie beschikbaar? Maak dan een registratie van je belangstelling. We mailen je dan zodra er een nieuwe training beschikbaar is, op de locatie(s) van je keuze. Deze registratie is vrijblijvend en beheer je zelf in Mijn Innovam. Dat wil zeggen dat het geen inschrijving is en dat je de registratie zelf kunt veranderen of verwijderen.

Kan ik een training boeken voor iemand anders?

Ja, dat kan. Je kunt gemakkelijk aangeven hoeveel deelnemers je wilt inschrijven. In de volgende stap van het bestelproces kun je specifiek aangeven om welke deelnemer(s) het gaat. Houd er rekening mee dat je alleen deelnemers van je eigen bedrijfsvestiging kunt inschrijven. Als je werkgever betaalt, is het raadzaam om vooraf goedkeuring te krijgen.

Hoe werkt een wachtlijstregistratie?

Als de training die je wilt volgen al volgeboekt is, kun je je op de wachtlijst zetten door op 'Wachtlijst' te klikken. We laten je dan via e-mail weten zodra er een plekje vrijkomt. Het is helemaal vrijblijvend en je kunt zelf beheren via Mijn Innovam. Deze registratie is geen definitieve inschrijving en je kunt deze altijd aanpassen of verwijderen.

Hoe kan ik een training annuleren?

In Mijn Innovam, tabblad ‘Mijn Trainingen’ staan de trainingen die je besteld hebt. Je kunt annuleren door op de link achter de betreffende training te klikken. Annuleren is kosteloos tot 2 weken voor aanvang van de training. Wil je voor deze training een andere datum of locatie kiezen, kies dan voor omboeken.

Wat betekent de melding 'Voor de volgende uitvoeringen zijn onvoldoende plaatsen beschikbaar'?

Als je een training wilt afrekenen wordt de plaats op de training na afronding van het betaalproces voor je gereserveerd. Tot die tijd kunnen anderen zich ook inschrijven. Het kan dus voorkomen dat de plaats die je wilde reserveren inmiddels door iemand anders is besteld.