Facturen & betalen

Meest gestelde vragen over facturen & betalen

Hoe kan ik betalen?

Als je de training zelf betaalt, kun je eenvoudig betalen met iDEAL. Als je werkgever de betaling verzorgt, hebben ze de mogelijkheid om te betalen via factuur of iDEAL. Kan je jouw bedrijf niet selecteren tijdens het bestelproces, neem dan telefonisch contact met ons op via 030-608 7722. We helpen je graag verder.

Wanneer krijg ik mijn factuur?

Je krijgt de factuur ongeveer vier weken voordat de training begint. We sturen de facturen via e-mail.

Waar vind ik een overzicht van mijn facturen?

Een overzicht van je facturen kan je terugvinden in Mijn Innovam onder 'mijn facturen'. Deze keuze vind je rechtsboven door op je naam te klikken. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn.

Krijg ik OOMT-subsidie op mijn training?

Voor een aantal trainingen biedt OOMT subsidie. Deze subsidie geldt alleen voor bedrijven die bij OOMT zijn aangesloten. Als je zelf de kosten moet betalen of als je bedrijf niet bij OOMT is aangesloten, dan betaal je de volledige trainingsprijs.

Hoe wordt de OOMT-subsidie op RPT verrekend?

OOMT stimuleert deelname aan RPT-dagen door een bijdrage per RPT-dag te geven. Deze subsidie wordt voorwaardelijk verrekend op de factuur van Innovam. Het bedrijf ontvangt de factuur 4 weken vóór de training begint. Maar soms gebeurt het dat een leerling niet naar de RPT-dag komt of niet op tijd afmeldt*. Als dat gebeurt, betaalt OOMT niet mee aan de gemiste trainingsdag en krijgt het bedrijf een extra factuur van Innovam om die OOMT-subsidie terug te betalen. * Zie: alles over onze voorwaarden

Hoe is de btw op mijn factuur voor een RPT-training opgebouwd?

Op trainingen is het hoge btw-tarief van toepassing. Op de OOMT-bijdrage is geen btw van toepassing omdat het een subsidie betreft. Bedrijven kunnen de btw terugvorderen via hun btw-aangifte.

Hoe neem ik contact op over mijn facturen of betalingen?

Vragen over facturen en betalingen ontvangen wij graag via ons contactformulier. Vermeld hierin je relatienummer, factuurnummer en telefoonnummer zodat wij contact met je kunnen opnemen bij vragen. Wij behandelen je vraag binnen 1 tot 2 werkdagen.