Oefenen voor MBO-examen Personenauto EAT | TS

Kies 4 opdrachten om te leren en te oefenen in onze werkplaats

In het leerbedrijf probeer je alle opdrachten uit de STEM-lijst aan je leerling te leren. Vaak een hele puzzel! Je leerling kan bijna alle opdrachten bij ons, met onze trainers en materialen komen leren en oefenen. Ook handig als hij vóór het praktijkexamen bepaalde klussen nog even goed in de vingers wil krijgen. Kies samen welke 4 opdrachten je leerling komt oefenen of herhalen. Boek zoveel keuzedagen als hij nodig heeft.

Keuzedag kerntaak Onderhoud en Afleveren

Voor je praktijkexamen Onderhoud kun je oefenen met Onderhoudsbeurt uitvoeren en Slijtagedeel vervangen. Voor Afleveren oefen je Afleveringsbeurt uitvoeren en Accessoire monteren. Je kunt dat combineren met enkele opdrachten uit het Praktijkboek.

Keuzedag kerntaak reparatie - Mechanisch

Kies voor deze dag 4 opdrachten uit de STEM-lijst die je leerling bij ons wil aanleren of nog eens wil oefenen voor het praktijkexamen kerntaak reparatie, onderdeel mechanisch.

Keuzedag kerntaak reparatie Elektronisch

Doet je leerling binnenkort AT-examen voor de kerntaak Reparatie, en is hij al goed voorbereid? Dan kan hij komen oefenen met opdrachten Elektronisch die hij tijdens het examen kan krijgen.

Keuzedag Meten

Deze dag is speciaal bedoeld om goed te leren omgaan met het meetgereedschap dat wordt gebruikt tijdens de Proeven. Je leerling kan op de dag zelf zijn keuze maken met welke gereedschappen hij wil oefenen.

Keuzedag kerntaak diagnose - Mechanisch

Kies voor deze dag 4 opdrachten uit de STEM-lijst die je leerling bij ons wil aanleren of nog eens wil oefenen voor het praktijkexamen kerntaak diagnose, onderdeel mechanisch.

Keuzedag kerntaak diagnose - Elektronisch

Doet je leerling binnenkort EAT- of TS- examen voor de kerntaak diagnose, en is hij al goed voorbereid? Dan kan hij komen oefenen met opdrachten Elektronisch die hij tijdens het examen kan krijgen.

Oefenen praktijkexamen 2020|2021 EAT | TS

Doe je praktijkexamen in schooljaar 2020|2021, bereid je dan voor met deze keuzedag. Kies 4 mogelijke opdrachten van de Proeve van Bekwaamheid die je leerling bij ons wil aanleren of nog eens wil oefenen voor het praktijkexamen voor EAT of TS.

RPT-opleidingsplannen voor BBL-leerlingen

Stel het RPT-opleidingsplan voor je leerling samen, inclusief helpdesk en instructievideo's

Bekijk de RPT-opleidingsplannen

{{ product.Name }}

{{ product.SummaryDescription }}

{{ product.CoreProduct.ProductPrice.WebPrice | euroPrice(0) }}