Oefenen voor MBO-examen Personenauto 2020 EAT | TS

Kies 4 opdrachten om te leren en te oefenen in onze werkplaats

In het leerbedrijf probeer je alle opdrachten uit de STEM-lijst aan je leerling te leren. Vaak een hele puzzel! Je leerling kan bijna alle opdrachten bij ons, met onze trainers en materialen komen leren en oefenen. Ook handig als hij vóór het praktijkexamen bepaalde klussen nog even goed in de vingers wil krijgen. Kies samen welke 4 opdrachten je leerling komt oefenen of herhalen. Boek zoveel keuzedagen als hij nodig heeft.

Oefenen praktijkexamen 2020 EAT | TS

Doe je praktijkexamen in 2020, bereid je dan voor met deze keuzedag. Kies 4 mogelijke opdrachten van de Proeve van Bekwaamheid die je leerling bij ons wil aanleren of nog eens wil oefenen voor het praktijkexamen voor EAT of TS.

Keuzedag kerntaak reparatie - Mechanisch

Kies voor deze dag 4 opdrachten uit de STEM-lijst die je leerling bij ons wil aanleren of nog eens wil oefenen voor het praktijkexamen kerntaak reparatie, onderdeel mechanisch.

Keuzedag kerntaak reparatie Elektronisch

Doet je leerling binnenkort AT-examen voor de kerntaak Reparatie, en is hij al goed voorbereid? Dan kan hij komen oefenen met opdrachten Elektronisch die hij tijdens het examen kan krijgen.

Keuzedag kerntaak diagnose - Mechanisch

Kies voor deze dag 4 opdrachten uit de STEM-lijst die je leerling bij ons wil aanleren of nog eens wil oefenen voor het praktijkexamen kerntaak diagnose, onderdeel mechanisch.

Keuzedag kerntaak diagnose - Elektronisch

Doet je leerling binnenkort EAT- of TS- examen voor de kerntaak diagnose, en is hij al goed voorbereid? Dan kan hij komen oefenen met opdrachten Elektronisch die hij tijdens het examen kan krijgen.

RPT-opleidingsplannen voor BBL-leerlingen

Stel het RPT-opleidingsplan voor je leerling samen, inclusief helpdesk en instructievideo's

Bekijk de RPT-opleidingsplannen

{{ product.Name }}

{{ product.SummaryDescription }}

{{ product.CoreProduct.ProductPrice.WebPrice | euroPrice(0) }}