Oefenen voor MBO-examen Personenauto AT | EAT | TS

Kies 4 opdrachten om te leren en te oefenen in onze werkplaats

In het leerbedrijf probeer je alle opdrachten voor de opleiding aan BBL-student te leren. Vaak een hele puzzel! Je BBL'er kan bijna alle opdrachten bij ons, met onze trainers en materialen komen leren en oefenen. Ook handig als hij vóór het praktijkexamen bepaalde klussen nog even goed in de vingers wil krijgen. Kies samen welke 4 opdrachten je BBL'er komt oefenen of herhalen. Boek zoveel keuzedagen als hij nodig heeft.

Keuzedag Onderhoud

Doe je praktijkexamen, bereid je dan voor met deze keuzedag. Kies 4 mogelijke opdrachten van de Beroepsvaardigheidsexamens die je BBL-student bij ons wil oefenen voor het praktijkexamen Onderhoud voor AT of EAT.

Keuzedag Elektronisch EAT en TS

Doe je praktijkexamen, bereid je dan voor met deze keuzedag. Kies 4 mogelijke opdrachten van de Beroepsvaardigheidsexamens die je BBL-student bij ons wil oefenen voor het praktijkexamen Elektronisch voor EAT of TS.

Keuzedag Mechanisch EAT en TS

Doe je praktijkexamen, bereid je dan voor met deze keuzedag. Kies 4 mogelijke opdrachten van de Beroepsvaardigheidsexamens die je BBL-student bij ons wil oefenen voor het praktijkexamen Mechanisch voor EAT of TS.

RPT-opleidingsplannen voor BBL-studenten

Stel het RPT-opleidingsplan voor je BBL'er samen, inclusief de werkplaats hulpvideo's

Bekijk de RPT-opleidingsplannen

Recent bekeken: