Oefenen voor mbo-examens Personenauto Niveaus 2, 3 en 4

Kies 4 opdrachten om te leren en te oefenen in onze werkplaats

In het leerbedrijf probeer je alle opdrachten voor de opleiding aan mbo-student te leren. Vaak een hele puzzel! Je student kan bijna alle opdrachten bij ons, met onze trainers en materialen komen leren en oefenen. Ook handig als hij vóór het praktijkexamen bepaalde klussen nog even goed in de vingers wil krijgen. Kies samen welke 4 opdrachten je student komt oefenen of herhalen. Boek zoveel keuzedagen als hij nodig heeft.

Keuzedag Onderhoud Niv 2 en 3

Doe je praktijkexamen, bereid je dan voor met deze keuzedag. Kies 4 mogelijke opdrachten van de Beroepsvaardigheidsexamens die je BBL-student bij ons wil oefenen voor het praktijkexamen Onderhoud op niveau 2 en 3.

Keuzedag Elektronisch Niv 3 en 4

Doe je praktijkexamen, bereid je dan voor met deze keuzedag. Kies 4 mogelijke opdrachten van de Beroepsvaardigheidsexamens die je BBL-student bij ons wil oefenen voor het examen Elektronisch op niveau 3 en 4.

Keuzedag Mechanisch Niv 3 en 4

Doe je praktijkexamen, bereid je dan voor met deze keuzedag. Kies 4 mogelijke opdrachten van de Beroepsvaardigheidsexamens die je BBL-student bij ons wil oefenen voor het examen Mechanisch op niveau 3 en 4.

RPT-opleidingsplannen voor BBL-studenten

Stel het RPT-opleidingsplan voor je BBL'er samen, inclusief de werkplaats hulpvideo's

Bekijk de RPT-opleidingsplannen

Recent bekeken: