Oefenen voor de BBL-examens

oefen de moeilijkste examenonderdelen

Na deze laatste RPT-dagen begint je leerling perfect voorbereid aan zijn examen. Op deze RPT-dag op examenniveau worden de lastigste delen van het examen geoefend. Dankzij intensieve begeleiding en gerichte praktijkoefeningen krijgen leerlingen ook de moeilijkste examenonderdelen snel onder de knie. Deze RPT-dagen zijn er voor de verschillende opleidingen (bedrijfs-)autotechniek. Boek nu RPT-dag om examenstof te oefenen. Laat je leerling slagen!

Oefenen examen opdrachten kerntaak Reparatie: Mechanisch

Doet je leerling binnenkort AT-examen voor de kerntaak Reparatie, en is hij al goed voorbereid? Dan kan hij komen oefenen met opdrachten Mechanisch die hij tijdens het examen kan krijgen.

Oefenen examen opdrachten kerntaak Reparatie: Elektronisch

Doet je leerling binnenkort AT-examen voor de kerntaak Reparatie, en is hij al goed voorbereid? Dan kan hij komen oefenen met opdrachten Elektronisch die hij tijdens het examen kan krijgen.

Oefenen examenopdrachten kerntaken Diagnose en Diagnose Gevorderd: Mechanisch

Doet je leerling binnenkort EAT of TS-examen voor de kerntaak Diagnose en Diagnose Gevorderd, en is hij al goed voorbereid? Dan kan hij komen oefenen met opdrachten Mechanisch die hij tijdens het examen kan krijgen.

Oefenen examenopdrachten kerntaken Diagnose en Diagnose Gevorderd: Elektronisch

Doet je leerling binnenkort EAT of TS-examen voor de kerntaak Diagnose en Diagnose Gevorderd, en is hij al goed voorbereid? Dan kan hij komen oefenen met opdrachten Elektronisch die hij tijdens het examen kan krijgen.