Inzet innovam trainers op vmbo en ROC

Flexibele en gekwalificeerde inzet van Innovam trainers op vmbo en ROC

Het lerarentekort en daarbij nog corona maken het docententeam kwetsbaar. Dan is het goed om te weten dat de gekwalificeerde trainers van Innovam klaarstaan. Bij uitval van docenten vaktheorie of -praktijk biedt Innovam naar beschikbaarheid gekwalificeerde en ervaren invallers. Zoek je een docent voor korte of lange termijn, neem dan contact met ons op.

Lesbevoegdheid
Onze trainers komen meestal zelf uit de werkplaats. Begonnen bij bijvoorbeeld een auto- of truckbedrijf en enorm gedreven om het vak te beheersen en over te dragen. Eenmaal bij Innovam volgen zij de opleiding om 2e graads bevoegd te worden via de PTH, of nemen zij deel aan de opleiding tot hybridetechniek opleider PDD, pedagogisch didactisch diploma. En ondertussen leren zij het vak bij ons al doende.

Leservaring
Bijna dagelijks staan zij voor een groep. Dat kunnen BBL-studenten zijn maar ook vakmensen uit de werkplaatsen van dealers en garages, APK-keurmeesters en technici uit gerelateerde branches. Voor de klas staan op een ROC vinden de meesten een leuke afwisseling en een verrijking van hun job. Dat kan een korte, aaneengesloten periode zijn of een schooljaar lang 1 dag per week.

Inzet die past bij jullie vraag 
Zoek je een invaller, dan lukt het ons meestal om een trainer te vinden die bij jullie vraag past, en hem vrij te plannen van zijn reguliere werk. Altijd in goed overleg met het ROC. Neem direct contact op met je accountmanager of verstuur je vraag met onderstaand formulier.

Voor- en achternaam