Nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen voor Innovam

Geraldine Brouwer volgt Johan Hakkenberg op

Geraldine Brouwer volgt op 1 september 2024 Johan Hakkenberg op als onafhankelijk voorzitter van de Raad van Commissarissen van Innovam.

02 juli 2024

Geraldine Brouwer volgt op 1 september 2024 Johan Hakkenberg op als onafhankelijk voorzitter van de Raad van Commissarissen van Innovam. Hakkenberg bekleedde die positie voor de termijn van 10 jaar.

Met ervaring in de mobiliteitssector

Leo Fransen, algemeen directeur Innovam: “In Geraldine vindt Innovam een RvC-voorzitter met de juiste competenties en uitgebreide maatschappelijk ervaring, niet in de laatste plaats in de mobiliteitssector. Zo was zij tot 2020 managing director bij Mazda Motor Nederland. Momenteel is zij als manager actief bij zorgverzekeraar VGZ. Wij kijken uit naar de samenwerking.”

Bijdragen aan opleidings- en kwaliteitsniveau in de sector

“Ik heb altijd met veel plezier in de automotive branche gewerkt en begon het een beetje te missen,” aldus Geraldine, “en het is mooi om met Innovam een steentje te kunnen bijdragen aan het opleidings- en kwaliteitsniveau in de sector.”

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

Mensen en cultuur

Bij Innovam werken circa 275 bevlogen en betrokken medewerkers. Innovam wordt geleid door een krachtig bestuur van betrokken vakmensen.