Van Mossel start Bedrijfsschool met Innovam

Een erkende MBO-opleiding voor (nieuwe) medewerkers van Van Mossel Automotive Group

Tien talentvolle, aankomend automonteurs zijn gestart met een opleiding Autotechniek.

4 maart 2024

De eerste lesdag van de Bedrijfsschool in opdracht van Van Mossel Automotive Group zit erop. Tien talentvolle, aankomend automonteurs zijn gestart met de opleiding Autotechniek. Onder leiding van docent/trainer Hans Jansen (2de van rechts) beginnen ze aan een carrière in de automotive sector.

Erkend diploma voor (zij-) instromers

De bedrijfsschool biedt (zij-) instromers een erkende mbo-opleiding Autotechniek op niveau 2 of 3. Met een exclusief en intensief programma stomen Innovam en ROC Midden Nederland  de technici klaar voor een carrière bij Van Mossel. De bedrijfsschool kent unieke voordelen. Studenten krijgen les van docenten uit het werkveld en kunnen in één jaar het mbo-diploma behalen.

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

Bedrijfsschool

Onze bedrijfsscholen bieden mbo-opleidingen op verschillende niveaus, inclusief extra hoogwaardig praktijkonderwijs en examenvoorbereiding.