Innovam

We geven advies en verzorgen trainingen op het gebied van (bedrijfs)autotechniek, (after)sales, management en HRM. Innovam streeft ernaar dat beroepsonderwijs en arbeidsmarkt elkaar aanvullen en versterken.

Lees meer over Innovam

WeBuildRetail

Webuildretail helpt autobedrijven om commercieel succesvol te zijn in de digitale wereld en te veranderen in multichannel retail bedrijven. Dit doen we met praktische training, conversie coaching en consultancy.

Ga naar WeBuildRetail

WePowerPeople

WePowerPeople begeleidt autobedrijven om met behulp van coaching en praktische ondersteuning op het gebied van personeelszaken (complexe) veranderingen door te voeren in de organisatie.

Ga naar WePowerPeople

Tweewieler Academy

De Tweewieler Academy geeft advies en verzorgt trainingen aan bedrijven en medewerkers bij tweewielerbedrijven. De tweewielerbranche is veelzijdig, altijd in ontwikkeling, zeer innovatief en high tech.

Ga naar Tweewieler Academy

SPACE

Space is de verhuursite van onze trainingslocaties in Nieuwegein, Helmond en Zwolle. Via SPACE boek je de locatie -met een automotive tintje- voor je training, event, productpresentaties, vergadering of diner.

Kijk rond op Space.nl

IBKI

IBKI examineert en certificeert de mobiliteitsbranche. Het heeft als hoofdtaken het ontwikkelen en afnemen van theorie- en praktijkexamens. Jaarlijks leggen er ruim 50.000 kandidaten examen af bij IBKI.

Ga naar IBKI