De kernactiviteiten van Innovam

Over Innovam en onze merken

Innovam werkt aan beter opgeleide professionals in de mobiliteitsbranche. Dit doen we door vele trainingen en opleidingen te verzorgen. Niet alleen onder de naam Innovam, maar ook onder andere namen. Onze merken Performance Support en Tweewieler Academy focussen zich ieder op een specifiek aandachtsgebied, terwijl IBKI theorie- en praktijkexamens verzorgt. Hieronder lees je er alles over.

Innovam

We geven advies en verzorgen trainingen op het gebied van (bedrijfs)autotechniek, (after)sales, management en HRM. Innovam streeft ernaar dat beroepsonderwijs en arbeidsmarkt elkaar aanvullen en versterken.

IBKI

IBKI examineert en certificeert de mobiliteitsbranche. Het heeft als hoofdtaken het ontwikkelen en afnemen van theorie- en praktijkexamens. Jaarlijks leggen er ruim 50.000 kandidaten examen af bij IBKI.

Tweewieler Academy

De Tweewieler Academy geeft advies en verzorgt trainingen aan bedrijven en medewerkers bij tweewielerbedrijven. De tweewielerbranche is veelzijdig, altijd in ontwikkeling, zeer innovatief en high tech.

Performance Support

Het onderdeel van Innovam gespecialiseerd in rendementsverbetering binnen het autobedrijf. Dit doen wij door een aanbod van training, coaching en ondersteuning op het gebied van HR, sales, aftersales en marketing. 

EDGe Mobility

EDGe Mobility is hét landelijk netwerk van autobedrijven gespecialiseerd in elektrisch rijden. Als kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum biedt EDGe Mobility continuïteit en nieuwe kansen voor autobedrijven richting de toekomst.

SPACE

Space is de verhuursite van onze trainingslocaties in Nieuwegein, Helmond en Zwolle. Via SPACE boek je de locatie -met een automotive tintje- voor je training, event, productpresentaties, vergadering of diner.