Welkom bij Tweewieler Academy

Maak nu uw keus uit ons ruime aanbod van uitstekende trainingen

De tweewielerbranche is veelzijdig, altijd in ontwikkeling, zeer innovatief en high tech. Tweewieler Academy geeft advies en verzorgt trainingen aan bedrijven en medewerkers bij tweewielerbedrijven.

Techniek

Tweewieler Academy heeft volop aandacht voor basiskennis en de specialistische onderwerpen in de werkplaats voor tweewielers. Zoals de versnelling, vering, derailleurs en remsystemen, en natuurlijk de e-bike.

Management & sales

Belangrijke keuzes over uw bedrijfsvoering maakt u gemakkelijker samen met Tweewieler Academy. Maak uw keuze uit onze korte, praktische trainingen voor de ondernemer of het team, desgewenst in uw bedrijf.

RPT Tweewielers

Leerlingen Fietstechnicus en Eerste Fietstechnicus leren sneller en meer met deze intensieve praktijktrainingen. RPT van Tweewieler Academy is de perfecte aanvulling op de begeleiding van leerlingen in het leerbedrijf.

RI&E

Een bedrijf moet een gezonde werkplek bieden. Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) is daarom verplicht gesteld en zorgt een veilige werkomgeving. RI&E verkleint de kans op ongelukken en tegelijkertijd de aansprakelijkheid bij letselschade.