Bij Innovam aan de slag als trainer

Omdat mensen in beweging krijgen jouw passie is

Heb jij iets wat je écht graag wil bereiken? Wij ook. Innovam wil de beste en meest duurzame opleider van Nederland worden. Help je ons mee om dat doel te behalen? We hebben vacatures voor (technisch) trainers met én zonder ervaring.

VACATURES | Droom groot (doen wij ook!)

Technisch trainer personenwagens

Als technisch trainer ontwikkel en verzorg je onze technische trainingen voor leerlingen en professionals binnen de (onafhankelijke) personenautobedrijven. Alles draait om het overbrengen van kennis en vaardigheden.

Technisch trainer trucktechniek

Als Trainer Trucktechniek verzorg je technische trainingen voor zowel leerlingen als vakvolwassen technici, je leidt nieuwe APK keurmeesters op en verzorgt trainingen voor onze opdrachtgevers. 

Freelance trainer trucktechniek

Jij komt je bed uit voor het overdragen van truck technische kennis! Bij Innovam Truckwise krijg je elke dag de kans om te werken aan de professionele groei van je cursisten én die van jezelf als trainer.

Technisch trainer importeurs

Vanuit je eigen theorie- en praktijkruimte geef je trainingen aan vakmensen die zich willen ontwikkelen. Van een basis elektronica training tot een training uitlijnen of een training hoogvolttechniek. 

Technisch trainer Pon-merken

Voor de Pon-merken ben jij straks dé opleider die kennis overdraagt aan monteurs en technisch specialisten van dealerbedrijven uit het hele land. Een mooie stap in je carrière.

Developer learning solutions

Jij staat als developer automotive learning solutions aan de bron van trainingspakketten waarmee monteurs en technisch specialisten van dealerbedrijven over de hele wereld kennis opdoen. 

Trainer / docent automotive

Weet jij (bijna) alles over autotechniek en de technologische ontwikkelingen? Kennis delen en nieuwe talenten opleiden tot autotechnici waar de branche hard op zit te wachten is waar Innovam zich dag in, dag uit voor inzet. Als opleider voor de mobiliteitsbranche verzorgen wij trainingen op het gebied van autotechniek, bedrijfsautotechniek, sales, aftersales, management en HRM.  

Moving forward is ons motto. Niet alleen voor aanstormende talenten, maar ook voor de ontwikkeling van onze trainingen en onze medewerkers. Zo blijven we continu inspelen op alle nieuwe ontwikkelingen.  

Collega's Edwin, Nico en Wesley vertellen over werken bij Innovam

Edwin van Schaik | Learning Solutions Developer

"Het allermooiste aan mijn vak is dat ik constant met nieuwe technieken te maken heb, zowel op productvlak als didactiek; wij ontwikkelen de materie die voor een grote groep mensen bedoeld is."

Nico Kraak | Trainer personenauto's

“Ik vind het fantastisch om mensen te helpen groeien in hun kennis en kunde. Als ze aan het eind van de dag vertrekken met het gevoel dat ze écht wat geleerd hebben, krijg ik daar heel veel energie van.” 

 

Wesley Hemelrijk | Trainer trucktechniek

"Het mooiste vind ik dat cursisten een groeiproces doormaken. Eerst zijn het vaak echt nog beginners. Als je ze dan in een later stadium weer terug ziet en ze kunnen ineens allerlei handelingen zelfstandig uitvoeren, is dat heel tof om te zien."

Maak kennis met jouw nieuwe collega's!

Ervaar hoe het is om als trainer bij Innovam te werken. Stel je vragen persoonlijk via een Teams meeting of loop een dagje met onze trainers mee! Vul hieronder je gegevens in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Voor- en achternaam

Werken bij Innovam - Moves you forward

Werken bij Innovam betekent werken bij een bedrijf met ruim 200 collega's, verschillende locaties, uiteenlopende technische disciplines en bijzondere projecten verspreid over het land. Toch voelt het kleinschalig aan. Je werkt in een hecht team, met open collega’s die je snel goed leert kennen. Bij Innovam krijg je volop de ruimte om te leren. Je draagt bij aan de ontwikkeling van onze klanten in de automotive- en tweewielerbranche. Werken bij Innovam betekent dat je van maatschappelijke toegevoegde waarde bent en werkt in zelforganiserende  teams. Innovam is een vriendelijke organisatie met nuchtere mensen, die zijn wie ze zijn. Meer over Innovam en wat we doen lees je hier!