Bij Innovam aan de slag als trainer

Omdat mensen in beweging krijgen jouw passie is

Video: Eric, Nicky en Paul over hun werk als trainer

Noot bij video: Deze video is gemaakt toen mondkapjes nog niet verplicht waren bij Innovam. Op dit moment gelden er wel verplichtingen en maatregelen i.v.m. corona.

Trainer / docent automotive

Weet jij (bijna) alles over autotechniek en de technologische ontwikkelingen? Kennis delen en nieuwe talenten opleiden tot autotechnici waar de branche hard op zit te wachten is waar Innovam zich dag in, dag uit voor inzet. Als opleider voor de mobiliteitsbranche verzorgen wij trainingen op het gebied van autotechniek, bedrijfsautotechniek, sales, aftersales, management en HRM.  

Moving forward is ons motto. Niet alleen voor aanstormende talenten, maar ook voor de ontwikkeling van onze trainingen en onze medewerkers. Zo blijven we continu inspelen op alle nieuwe ontwikkelingen.  

Eric Verhoeff

Als je geïnteresseerd bent in de nieuwste technieken dat zit je bij Innovam goed. Je traint voor veel verschillende autofabrikanten. Dit zijn vaak de nieuwste modellen die net of zelf nog niet op de markt zijn. Dus ben je trainer bij Innovam dan loop je voorop.

Paul Berlee

Interactie met de cursisten dat is het allerleukste. In kunnen spelen op wat ze in de praktijk mee maken, geeft dat beetje meer aan de training die je verzorgt. De behoefte uit de markt nemen we ook weer mee in de ontwikkeling van de nieuwe trainingen. We zien wat in de markt nodig is en passen daar ons aanbod op aan. Doordat we als team zelforganiserend zijn, kunnen we hier sneller op inspelen. We hebben namelijk de vrijheid om dat te maken, waarvan wij zien dat er behoefte aan is.

Nicky Westerlaken

Drie jaar geleden heb ik de overstap gemaakt van de werkplaats naar Innovam. Ik ben inmiddels opgeleid tot de zelfstandig technisch trainer die ik nu ben. Bij Innovam werken, betekent voor mij: collega’s waar je altijd voor hulp terecht kan, de ruimte om mijzelf te ontwikkelen en de vrijheid om te groeien in de richting die ik op wil.

Droom groot (doen wij ook!)

Heb jij iets wat je écht graag wil bereiken? Wij ook. Innovam wil de beste en meest duurzame opleider van Nederland worden. Help je ons mee om dat doel te behalen? We hebben vacatures voor (technisch) trainers met én zonder ervaring.

Technisch Trainer personenwagens

Als technisch trainer ontwikkel en verzorg je onze technische trainingen voor leerlingen en professionals binnen de (onafhankelijke) personenautobedrijven. Alles draait om het overbrengen van kennis en vaardigheden.

Internationaal training ontwikkelaar automotive

Als internationaal trainer ontwikkel je voor verschillende fabrikanten trainings-materialen en leermiddelen (in het Engels en Nederlands) en verzorg je Train-The-Trainer programma's voor trainers wereldwijd.

Technisch trainer Pon-merken

Voor de Pon-merken ben jij straks dé opleider die kennis overdraagt aan monteurs en technisch specialisten van dealerbedrijven uit het hele land. Een mooie stap in je carrière, met als voordeel dat je het lichamelijk zware werk achter je kan laten.

Technisch Trainer bedrijfswagens

Jij komt je bed uit voor het overdragen van truck technische kennis! Bij Innovam Truckwise krijg je elke dag de kans om te werken aan de professionele groei van je cursisten én die van jezelf als trainer.

Loop een dagje mee!

Ervaar hoe het is om als trainer bij Innovam te werken. Loop een dagje met onze trainers mee! Vul hieronder je gegevens in.

Werken bij Innovam - Moves you forward

Werken bij Innnovam betekent werken bij een bedrijf met ruim 200 collega's, verschillende locaties, uiteenlopende technische disciplines en bijzondere projecten verspreid over het land. Toch voelt het kleinschalig aan. Je werkt in een hecht team, met open collega’s die je snel goed leert kennen. Innovam is dé opleider voor de mobiliteitsbranche, waar je als medewerker de ruimte krijgt om te leren en bijdraagt aan de ontwikkeling van onze klanten de automotive- en tweewielerbranche. Werken bij Innovam betekent dat je van maatschappelijke toegevoegde waarde bent en werkt in zelforganiserende  teams. Innovam is een vriendelijke organisatie met nuchtere mensen, die zijn wie ze zijn. Meer over Innovam en wat we doen lees je hier!