StudioXR

Virtuele oplossingen voor technische en sales trainingen

StudioXR (by Innovam) ontwikkelt en produceert virtuele oplossingen, bijvoorbeeld voor technische en sales trainingen. Ons uitgangspunt is om interactieve én intuïtieve gebruikerservaringen te bieden die dicht bij de werkelijkheid staan. Met een zeer gedreven team ontwikkelen wij gestandardiseerde én maatwerk producten. Vanuit onze opnamestudio’s en op basis van XR technologie, de verzamelnaam voor Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) apps en experiences. Ondanks de haast grenzeloze mogelijkheden denken wij graag na over haalbare en vooral bruikbare oplossingen in zowel beleving als functionaliteit.

Haal winst uit virtueel trainen

Opnamestudio's

Met onze state-of-the-art opnamestudio’s, bestaande uit een greenscreen studio en een studio met vast decor, verzorgen wij livestreams en filmopnamen. In de greenscreen studio kan dit zelfs vanuit een virtueel decor waarin een ‘echte’ presentator kan interacteren met virtuele 3D objecten. De studio’s verhuren wij afzonderlijk en kunnen wij ondersteunen met een divers team specialisten in storyboarding, studiotechniek, editing en content creatie.

Augmented Reality

Met Augmented Reality (AR) verbinden wij onze virtuele 3D content aan de bestaande wereld. Zo adopteert het de schaal van de omgeving en is daarmee in staat om oppervlakten en aantallen te berekenen. In combinatie de virtuele, interactieve 3D projectie in je eigen situatie ontstaat een mooi en krachtig medium wat geschikt is voor sales, product configuratie, training, manuals en remote service.

Virtual Reality

Virtual Reality (VR) geeft je de beleving in een andere wereld te zijn. Het kan elk denkbare omgeving zijn, nagebootst of bedacht. Vanuit een persoonlijke of juist gedeelde ervaring stap je erin, via mobile, computer of vr-bril. Het ultieme medium voor prototyping, simulaties, risicovrije personeelstrainingen of product showcasing, bijvoorbeeld op een (virtuele) beurs.

Wil je meer weten?

Of liever een brainstorm of demo met onze experts?

Neem contact met ons op