STAP-subsidie: Gebruik €1.000 opleidingsbudget

Om- of bijscholen met praktijktrainingen van Innovam

Wil je STAP gebruiken om bij- of om- te scholen? Bij Innovam kun je trainingen volgen met je STAP-budget. Innovam biedt trainingen voor (aankomend) technici in de personenauto- bedrijfsauto-, schadeherstel- en tweewielerbranche. Reserveer een plek en dien je aanvraag in bij de start van de eerstvolgende aanvraagperiode. Daar helpen we je graag bij.

Veilig werken aan elektrische auto's (NEN9140)

Tijdens deze 2-daagse training leiden we je op tot VOP én VP. Je leert eerst de HV-componenten van e-voertuigen te herkennen en wat je wel en niet mag doen aan dit type voertuigen. Dan leer je hoe je veilig HV-metingen kunt verrichten.

Veilig schadeherstel van e-voertuigen

Tijdens deze 2-daagse training leiden we je op tot VOP én VP. Je leert eerst de HV-componenten van e-voertuigen te herkennen en wat je wel en niet mag doen bij herstel van dit type voertuigen. Dan leer je hoe je veilig HV-metingen kunt verrichten.

Veilig werken aan elektrische bedrijfsauto's (NEN9140)

Tijdens deze 2-daagse training leiden we je op tot VOP én VP. Je leert eerst de HV-componenten van e-bedrijfsauto te herkennen en wat je wel en niet mag doen aan dit type bedrijfsauto's. Dan leer je hoe je veilig HV-metingen kunt verrichten.

Elektronica voor de autoschadehersteller

2-daagse training waarin Autoschadehersteller vaardigheden in Auto Elektronica aanleert. Leer spanning, stroom en weerstand, vermogen en spanningsverlies begrijpen. En leer werken met de multimeter en schema’s lezen.

De weg naar e-bike specialist

2-daagse training over de verschillende systemen, de werking van sensoren en hoe de motor werkt. Je gaat componenten vervangen, registreren en kalibreren. Je leert een diagnose stellen en een reparatieadvies geven.

Snel actief in de fietsenbranche

Ben je nieuw in de branche of wil je onderzoeken of fietstechniek iets voor je is? Ontdek het met deze 3-daagse training.

Plaats je bestelling in de winkelwagen

Bij wijze van betaling vink je 'Ik wil met STAP-budget betalen' aan. Rond je bestelling af. 

Wij bevestigen je reservering

Je ontvangt direct de bevestiging en na 1 dag het aanmeldingsbewijs waarmee je je budget aanvraagt.

Vraag STAP-budget bij UWV

Op vrijdag 1 juli om 10 uur vraag je je STAP-budget aan.

Wij ontvangen inkoopnummer

Dit ontvangen we van het UWV. Wij maken jouw reservering definitief en geven jou een seintje.

Hoe meld je je aan met STAP-budget?

Heb je hulp nodig? We staan voor je klaar! Neem contact met ons op via 030-6087722 of mail ons. Je kunt ook kijken bij onze veelgestelde vragen over STAP.

Aanvraagtijdvakken

STAP werkt met aanvraagtijdvakken. Per aanvraagtijdvak is één gelijk deel van het totale subsidiebedrag beschikbaar. Als het budget van een aanvraagtijdvak op is, dan kun je bij start van het volgende aanvraagtijdvak opnieuw een aanvraag doen. Je kunt je budget 1 keer per jaar inzetten.

Je kunt vanaf vrijdag 1 juli om 10 uur weer STAP-budget aanvragen bij het UWV. Bestel je STAP-training vóór 28 juni op onze website, zodat je je STAP-aanmeldingsbewijs op tijd hebt.

UWV kent het STAP-budget alleen toe als de opleiding of training minimaal 4 weken na het moment van aanvragen én binnen 3 maanden na sluiting van het betreffende aanvraagtijdvak start.

Geef wijzigingen door

Is er sprake van een wijziging? Wijzigt bijvoorbeeld de stad waarin je les hebt, of wijzigt de startdatum? Dan moet jij dit doorgeven aan het UWV.

Innovam bezit het NRTO-keurmerk

Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Innovam voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders. Zie voor meer informatie www.nrto.nl/keurmerk

Recent bekeken