STAP-subsidie: Gebruik €1.000 opleidingsbudget

Om- of bijscholen met praktijktrainingen van Innovam

Wil je STAP gebruiken om bij- of om- te scholen? Innovam biedt trainingen voor (aankomend) technici in de mobiliteitsbranche. Reserveer nu je plek.

STAP trainingen Personenauto

Bekijk hier de STAP-trainingen voor (aankomend) technici in de personenautobranche. Reserveer een plek en dien je aanvraag in bij de start van de eerstvolgende aanvraagperiode.

STAP trainingen Bedrijfsauto

Bekijk hier de STAP-trainingen voor (aankomend) technici in de bedrijfsautobranche. Reserveer een plek en dien je aanvraag in bij de start van de eerstvolgende aanvraagperiode.

STAP trainingen Schadeherstel

Bekijk hier de STAP-trainingen voor (aankomend) technici in de autoschadeherstelbranche. Reserveer een plek en dien je aanvraag in bij de start van de eerstvolgende aanvraagperiode.

STAP trainingen Tweewieler

Bekijk hier de STAP-trainingen voor (aankomend) technici in de tweewielerbranche. Reserveer een plek en dien je aanvraag in bij de start van de eerstvolgende aanvraagperiode.

STAP trainingen Caravan, Camper & Aanhangwagen

Bekijk hier de STAP-trainingen voor (aankomend) technici in de camper-, caravan-, en aanhangwagenbranche. Reserveer een plek en dien je aanvraag in bij de start van de eerstvolgende aanvraagperiode.

STAP trainingen Verhuur

Bekijk hier de STAP-trainingen medewerkers in de verhuurbranche. Reserveer een plek en dien je aanvraag in bij de start van de eerstvolgende aanvraagperiode.

In 4 stappen naar het STAP-budget:

Plaats je bestelling in de winkelwagen

Bij wijze van betaling vink je 'Ik wil met STAP-budget betalen' aan. Rond je bestelling af.

We bevestigen je reservering

Je ontvangt direct de bevestiging en na enkele dagen het aanmeldingsbewijs waarmee je je budget aanvraagt.

Vraag STAP-budget bij UWV

Op dinsdag 28 februari om 10.00 uur vraag je je STAP-budget aan.

Wij ontvangen inkoopnummer

Dit ontvangen we van het UWV. Wij maken jouw reservering definitief en geven jou een seintje.

Hoe meld je je aan met STAP-budget?

Heb je hulp nodig? We staan voor je klaar! Neem contact met ons op via 030-6087722 of mail ons. Je kunt ook kijken bij onze veelgestelde vragen over STAP.

Aanvraagtijdvakken

STAP werkt met aanvraagtijdvakken. Per aanvraagtijdvak is één gelijk deel van het totale subsidiebedrag beschikbaar. Als het budget van een aanvraagtijdvak op is, dan kun je bij start van het volgende aanvraagtijdvak opnieuw een aanvraag doen. Je kunt je budget 1 keer per jaar inzetten.

Let op: Door een technische storing bij UWV is de aanvraagronde van dinsdag 28 februari verplaatst naar vrijdag 17 maart om 10.00 uur. Je kan nog steeds een STAP-training van tevoren bestellen via deze website, zodat je jouw STAP-aanmeldingsbewijs op tijd hebt.

UWV kent het STAP-budget alleen toe als de opleiding of training minimaal 4 weken na het moment van aanvragen én binnen 3 maanden na sluiting van het betreffende aanvraagtijdvak start.

Geef wijzigingen door.

Is er sprake van een wijziging? Wijzigt bijvoorbeeld de stad waarin je les hebt, of wijzigt de startdatum? Dan moet jij dit doorgeven aan het UWV.

Innovam bezit het NRTO-kenmerk

Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Innovam voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders. Zie voor meer informatie www.nrto.nl/keurmerk

Recent bekeken: