Aanpakken van de uitdagingen op de arbeidsmarkt

Personeelsbehoud en ontwikkeling als prioriteit

Een NEN 9140-training voor gevorderden, voor het veilig werken aan elektrische voertuigen. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer het branche erkende e-certificaat.

4 juli 2023

Met een krappe arbeidsmarkt is de vraag hoe je als automotive ondernemer effectief medewerkers aan je bedrijf bindt relevanter dan ooit. Innovam speelt hierin een belangrijke rol door middel van innovatieve opleidingsstrategieën en het faciliteren van de ontwikkeling van medewerkers. In gesprek met Leo Fransen, algemeen directeur van Innovam, en Bernd-Jan de Rooij, manager international business development, worden deze thema’s uitgebreid besproken in vakblad Aftersales Magazine.

De rol van Innovam

De uitdagingen zijn significant. Autobedrijven strijden om gekwalificeerd personeel en moeten zich onderscheiden om de beste medewerkers aan te trekken. Investering in personeel blijkt een cruciale factor. Niet alleen financiële prikkels, maar vooral de mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling staan centraal. Innovam benadrukt het belang van het sluiten van de achterdeur; het behouden van medewerkers is net zo belangrijk als het aantrekken van nieuw talent.

Meer in Aftersales Magazine

Deze en andere inzichten worden verder verkend in het volledige artikel, geschreven door Jos Veldhuisen en Emil Peeters, gepubliceerd in Aftersales Magazine. Hierin wordt dieper ingegaan op hoe Innovam samen met bedrijven in de sector werkt aan duurzame oplossingen voor personeelsbehoud en -ontwikkeling.

Lees het volledige artikel om te ontdekken hoe Innovam bijdraagt aan de toekomst van de automotive sector.

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

Pulse HR-software

Ontdek hoe Pulse HR-software gesprekken over functioneren en beoordelen makkelijker maakt. Geen last meer van papierwerk en administratie. 

Trainen bij Innovam

We geven trainingen voor elke functie en elk onderdeel van onze sector. Er is altijd een training die je helpt om de volgende stap te zetten.