Innovam Large & Importeur Accounts

Expert in technische training en trainingsondersteuning

Innovam heeft een centrale rol in het opleiden en certificeren van professionals. Daarom werken we nauw samen met verschillende importeurs, zowel nationaal als internationaal. Hierdoor kennen we de sector als geen ander. We verzorgen complete opleidingsplannen en bieden administratieve ondersteuning. Daarnaast bieden we importeurs de mogelijkheid om voor eigen (praktijk)trainingen gebruik te maken van onze moderne faciliteiten.

Met Innovam kom je het verst

Technisch training

Met een team van 25 professionals verzorgt Innovam Large & Importeur Accounts de (technisch) trainingen, certificeringen en trainingsondersteuning voor onze accounts. Wij hebben alles in huis om een compleet opleidingscurriculum te verzorgen. Van face to face training tot web based learnings en virtual classrooms, het is bij ons mogelijk. Onze ervaren trainers trainen technici op elk gewenst niveau, maar ook (after-)sales medewerkers.

Faciliteiten

Innovam heeft 35.000 m2 trainingsruimte met modern uitgeruste werkplaatsen en aangrenzend ruime theorielokalen. In onze theorielokalen maakt u gebruik van ProWise smartboards. Geniet van ons restaurant en gratis parkeergelegenheid. Onze hoofdlocatie is makkelijk te bereiken via de A27, A12 en A2

Backoffice

Bij Innovam begrijpen we dat deelnemeradministratie en back-office taken van groot belang zijn voor een soepel verloop van uw opleidings- en trainingsprogramma's. Of het nu gaat om volledige uitbesteding van uw administratie, al dan niet inclusief gebruik van ons eigen ontwikkeld Learning Management Systeem (LMS), of tijdelijke ondersteuning tijdens drukke periodes. Ons ervaren team staat klaar om jullie te helpen. 

Samen brengen we de technische kennis naar een hoger niveau

Renault Group Nederland N.V.

Alex de Wijs | Manager Service Center
“Onze jarenlange samenwerking heeft ervoor gezorgd dat we elkaar door en door kennen. We hebben aan een half woord voldoende om de trainingsbehoefte over te brengen en te implementeren. De mensen van Innovam kennen ons beleid en dragen onze merkenwaarden uit alsof het onze eigen collega’s zijn. Richting onze partners is dat een enorme meerwaarde.”

Ford Nederland B.V.

Bart Karsijns | Service Manager
"Innovam is al meer dan 25 jaar een betrouwbare business partner van Ford Nederland. Met haar professionele en vakbekwame trainers zorgt Innovam ervoor dat onze monteurs zich structureel blijven ontwikkelen en altijd op de hoogte blijven van de laatste technologische ontwikkelingen. In een tijd van krapte op de arbeidsmarkt is het essentieel een hoogwaardig opleidingsplan te bieden aan onze Ford monteurs en op deze manier aan ons mooie merk te verbinden. Samen met Innovam lukt het ons elke monteur een passend en vooral uitdagend opleidingsplan te bieden. Daarnaast biedt Innovam flexibiliteit in de planning, kan er snel worden geschakeld als dat moet en beschikt Innovam over up-to-date trainingsfaciliteiten."

Kia Nederland

Alex Jansen | Ownership Experience Training Manager
"Jarenlange samenwerking heeft gezorgd voor goed partnerschap op het gebied van training en ontwikkeling. Samen met Innovam brengt Kia Nederland de technische kennis van Kia-medewerkers naar een hoger niveau. Door de nauwe band met het bedrijfsleven, beschikt Innovam over de laatste kennis en techniek om kwalitatief goede opleidingen te verzorgen. Kort schakelen, snelle actie en vooral de juiste aanpak staan garant voor een erg fijne samenwerking."

Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V.

Fried Lommerse | Manager After Sales
"Binnen de jarenlange samenwerking tussen Innovam en Mitsubishi, heeft Innovam al veel mooie trainingen voor ons ontwikkeld. Hierbij is Innovam ook goed meegegroeid in de ontwikkelingen in Automotive zoals de komst van elektrische aandrijflijnen en steeds meer Can Bus netwerk sturingen in onze auto’s. Maar ook de trainingen zelf ontwikkelen zich, zoals het gebruik van tablets, het digitale schoolbord bij onze praktijktrainingen en steeds meer Web Based trainingen in combinatie met onze praktijktrainingen. In onze samenwerking is Innovam voor ons altijd een betrouwbare partner."

Hyundai Motor Netherlands B.V.

John van Luinen | Training & Quality Manager
“De start van onze relatie tussen Hyundai en Innovam, als vaste partner voor onze technische trainingen, gaat al meer dan 25 jaar terug. Een van de belangrijkste redenen dat wij met Innovam samenwerken is dat zij altijd bereid zijn om met ons mee te denken in mogelijkheden tot het ontwikkelen en verbeteren van de diverse technische trainingen. In de afgelopen 25 jaar hebben we dan ook samen vele trainingen mogen ontwikkelen en uitvoeren op het gebied van “conventionele” voertuigen, HEV, PHEV, EV-voertuigen tot met waterstofvoertuigen aan toe. Het werken met een dedicated trainer en vaste contactpersonen houdt de communicatielijnen lekker kort en duidelijk.”

Contact met Innovam

Wij hebben alles in huis om uw organisatie verder te helpen. Of het nu gaat om een compleet opleidingscurriculum, het gebruik van trainingsfaciliteiten of administratieve ondersteuning.

Neem contact met ons op. We horen graag wat uw uitdaging is. 

Wessel Rogier & Jetse de Vries | Key Accountmanagers 

Voor- en achternaam