Training: Schadeherstel voor Caravan- en campertechnicus

Leer hoogwaardig en modern schadeherstel van caravans en campers

Praktijktraining waarin je leert om wand-, bodem-, en dakreparaties uit te voeren. Leer wat te doen bij chassisschade en fabrieksgarantie. En ga aan de slag met verbindingstechnieken. Inclusief eindtoets op dezelfde dag.

{{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPrice - basketProduct.Product.ProductPrice.SubsidyTotal | euroPrice(0) }}* {{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPriceWithoutDiscount | euroPrice(0) }}

Wanneer wil je beginnen?

In de winkelwagen
Wil je iets vragen?

Neem dan contact op met Marianne, onze trainingsspecialist of bel naar 030-6087931.

* Prijzen zijn exclusief btw

Trainingsinformatie

WAAROM DE TRAINING SCHADEHERSTEL VOOR CARAVAN- EN CAMPERTECHNICUS?

In de caravan- en kampeerautotechniek komen verschillende bouwconstructies en materialen voor. Van de schadehersteller wordt er dan ook kennis en vakmanschap van diverse disciplines gevraagd.

Het werken aan een caravan of camper vraagt om allround vakmanschap. De training caravan- en campertechnicus - schadeherstel caravan en camper is ontwikkeld om de deelnemers een fundament van praktische kennis en vaardigheden te geven.

HOE IS DE TRAINING OPGEBOUWD?

Gedurende de trainingsdag besteden we aandacht aan de theorie, ondersteund met behulp van veel praktijkvoorbeelden, waarbij we niet alleen toekijken maar vooral ook aan de slag gaan. We gebruiken daarbij veel materialen en constructies. Aan het einde van de dag toetsen we de opgedane kennis.

WAT LEER IK TIJDENS DE TRAINING?

Tijdens deze training bekijken we alle soorten wand-, bodem-, en dakreparaties. Aan bod komen de voor- en nadelen van deze reparaties, wat te doen bij chassisschade en wat te doen met de fabrieksgarantie. Ook gaan we in op het lijmen en kitten bij schadeherstel en repareren van kunststoffen aan een caravan en camper. Daarbij kijken we ook naar goede kunststofreparaties bij kunststof delen die niet meer te bestellen zijn, een lange levertijd hebben of erg prijzig zijn.

Naast de veel voorkomende opbouwen worden er ook enkele bijzondere constructies toegelicht zo ook de conventionele en sandwich-panelen. Tot slot is er ruime aandacht voor enkele essentiële zaken als (maximale) afmetingen en gewichten.

HOE ZIT HET MET EXAMEN EN CERTIFICERING?

Deze training wordt afgesloten met een toets. Wanneer je de toets met goed gevolg aflegt, ontvang je een certificaat. Dit certificaat maakt onderdeel uit van de kwalificaties voor caravan- en camperspecialisten, die vereist zijn volgens de Stichting Branchenormering Schadeherstel.

HEB IK VOORKENNIS NODIG?

Je bent Caravan- en campertechnicus.

Voor wie

Data en locaties

Op dit moment zijn er geen trainingen beschikbaar. Klik op onderstaande knop en laat je e-mail achter voor updates over nieuwe data.

Heb je geen geschikte datum gevonden, of zijn er geen plaatsen meer beschikbaar?

Registreer dan je belangstelling. We houden je dan per e-mail op de hoogte van nieuwe data.

Mail bij nieuwe data

Klantbeoordeling

Gemiddelde beoordeling {{ product.Name }}

Kosten

  • {{ priceDetail.Name }} {{ priceDetail.Amount | euroPrice }}
  • OOMT-bijdrage {{ -subsidyTotal | euroPrice }}
  • Subtotaal {{ subTotal | euroPrice }}
  • btw (21%) {{ vatTotal | euroPrice }}
  • Totaal (incl.btw) {{ total | euroPrice }}

Toelichting OOMT-bijdrage

OOMT vindt talentontwikkeling van vakmensen in de mobiliteitsbranche belangrijk. Wanneer jouw bedrijf bij OOMT is aangesloten, draagt OOMT bij in de trainingskosten voor deze training.