BOVAG-opleidingen voor Tankstations en Autowas- en Poetsbedrijven

Trainingen voor ondernemers én hun medewerkers, exclusief en kosteloos voor BOVAG-leden

Hier vind je alle opleidingen voor Tankstations en Autowas- en Poetsbedrijven die lid zijn van BOVAG. Je kunt kiezen uit (online) opleidingen en e-learnings van Innovam én van de BOVAG Academy. Deze opleidingen zijn interessant voor ondernemers en voor bedrijfsleiders, HR en (verkoop)medewerkers.

E-learning LPG

E-learning voor medewerkers van tankstations waar LPG wordt verkocht. Leer werken met LPG: de verschillende installaties, controles, herken gevaarlijke situaties en ken de noodprocedure.

E-learning Voedselveiligheid 1

E-learning voor medewerkers van tankstations die met voedsel en voedsel bereiding in aanraking komen. Leer alles over het belang van schoon en hygiënisch werken en de gevolgen wanneer je dit niet doet.

E-learning Voedselveiligheid 2

E-learning voor medewerkers van tankstations die met voedsel en voedsel bereiding in aanraking komen. Leer alles over het belang van schoon en hygiënisch werken en de gevolgen wanneer je dit niet doet.

E-learning Veiligheid op en rondom het tankstation

E-learning voor medewerkers van alle tankstations. Leer alles over o.a. omgang met gevaarlijke stoffen, veilig werken op het tankstation, milieu regels en hoe te handelen bij calamiteiten.

E-learning BHV op tankstations

E-learning voor medewerkers van tankstations op het gebied van veiligheid en BHV. In deze e-learning leer je hoe te handelen in bepaalde situaties en waar je op moet letten in geval van een ongeluk of calamiteit.

E-learning Actieve verkoop

E-learning voor medewerkers van tankstations die veel in de shops werken. Deze e-learning geeft je handvatten om jouw eigen verkopen te vergroten door het verbeteren van het contact met de klant en het inspelen op koopsignalen.

E-learning Fysieke belasting

Het voorkomen van uitval van personeel door fysieke klachten is van groot belang. De e-learning Fysieke belasting laat medewerkers van tankstations zijn waar zijn op moeten letten en hoe zij fysieke klachten kunnen voorkomen.

E-learning Tabaksverkoop

Tabaksverkoop is een belangrijk onderdeel van de verkoopwerkzaamheden bij tankstations en/of autowas- en poetsbedrijven. Om te zorgen dat medewerkers altijd op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken rond de tabakswet is het van belang om deze kennis periodiek op te frissen. De e-learning Tabaksverkoop is hier het uitgelezen middel voor.

E-learning Omgaan met agressie en geweld

Iedere medewerkers binnen een tankstation of autowas- en poetsbedrijf kan te maken krijgen met agressief gedrag. Om optimaal voorbereidt te zijn en te weten hoe te handelen op het moment dat een klant agressief gedrag vertoont of zelfs geweld gebruikt neem deze e-learning je mee langs een aantal belangrijke onderwerpen als het gaat om omgaan met agressie en geweld.

E-learning Klantgericht adviseren in de wasstraat

E-learning voor medewerkers van alle wasstraten. Leer alles over o.a. representatief handelen, het benaderen van de klant, het omgaan met bezwaren en het verkopen van aanvullende dienstverlening aan nieuwe en bestaande klanten.

E-learning Werking van de wasstraat

E-learning voor medewerkers van alle wasstraten. Je leert o.a. alles over het wasproces zoals dit in wasstraten wordt gebruikt, je gaat in op verschillende stappen en we nemen we mee langs de verschillende soorten wasstraten en hun voor en nadelen.

E-learning Veilig werken in de wasstraat

E-learning voor medewerkers van alle wasstraten. We nemen je mee langs de risico’s die je in de wasstraat loopt en hoe je hier mee om moet gaan. Verder leer je o.a. meer over de werking van de wasstraat en hoe je omgaat met gevaarlijke stoffen.

BOVAG Academy voor Tankstations en Autowas- en Poetsbedrijven

Online leren en ontwikkelen voor medewerkers van BOVAG Tankstations en Autowas- en Poetsbedrijven. Vergroot je kennis op tal van onderwerpen door middel van e-learnings en online leerprogramma's.

Inschrijfinstructie wanneer je nog niet bekend bent bij Innovam

Download hier een instructie waarmee je stap voor stap door het inschrijfproces wordt geleid wanneer je nog niet bekend bent bij Innovam. 

Inschrijfinstructie wanneer je wel een account hebt bij Innovam

Download hier een instructie waarmee je stap voor stap door het inschrijfproces wordt geleid wanneer je al wel een account hebt bij Innovam.