Zij-instromers zoeken leerbedrijf 
Zoek jij een monteur? 

In september is onze opleiding Autotechnicus begonnen voor zij-instromers. Op dit moment zijn zij drie dagen per week bij Innovam voor praktijktraining. We zien een hartstikke enthousiaste en leergierige groep. Voor 4 deelnemers zoeken we nog een leerbedrijf.

Wil je kennismaken met Mo, Robbert, Kevin en Peter, kom dan volgende week dinsdag naar Innovam voor speeddates:

Waar: Innovam Nieuwegein
Wanneer: dinsdag 23 oktober
Hoe laat: tussen 16.30 en 17.30

Meld je aan via: r.huijsman@innovam.nl of bel hem op 030-6087899

We starten samen met een ROC met een BBL-opleiding Autotechnicus (niv 2) voor zij-instromers. Deelnemers zijn al na 4 maanden declarabel inzetbaar als technicus op niveau 2. We zoeken deelnemers en leerwerkplekken.
 
  • Wil je het MBO-diploma Autotechnicus (niveau 2) halen of ken je iemand die dit diploma wil halen?
  • Zoekt je bedrijf een Autotechnicus?

Duur opleiding 
2 jaar
Programma
Eerste 4 maanden focus op vaktechniek: je volgt 3 dagen per week praktijkopleiding in Nieuwegein, en je werkt 2 dagen in een leerbedrijf. De overige maanden van het eerste leerjaar werk je fulltime in het leerbedrijf. Het tweede leerjaar ga je 1 middag-avond per 2 weken, en 10 hele dagen naar school voor AVO-vakken en technische verdieping. Verder werk je fulltime in het leerbedrijf.
Kosten 
ca. € 5.000
Leerbedrijven kunnen voor deze opleiding Subsidie Praktijkleren aanvragen als tegemoetkoming in de kosten voor deze leerplaats.
 
Lees meer in dit artikel van Automotive Management:
 
Wil jij je MBO-diploma halen of werkt er in jouw bedrijf iemand die dit diploma wil halen? Of zoekt je bedrijf een volwassen Autotechnicus, die al na 4 maanden volledig inzetbaar is? Neem dan direct contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over deze nieuwe opleiding en beantwoorden al je vragen.
 
Marleen Pellegrom – 030-6087760
Rutger Huijsman – 030-6087899