Online leren = verder groeien met hulp van OOMT

Verzilver je OOMT-voucher bij Innovam

Ook OOMT vindt het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen, zelfs in deze coronatijd. En juist online leren is nu natuurlijk onmisbaar. Daarom biedt OOMT jou een voucher aan ter waarde van 100 euro (of 200 euro aan keuzeopdrachten voor leerlingen). Ontdek waaraan jij je voucher bij Innovam kunt besteden. Wacht niet te lang, verzilver je voucher vóór 31 juli 2020.

Zo bestel je met je OOMT-voucher

Je hebt van OOMT een brief ontvangen met een persoonlijk OOMT-nummer. Hiermee vraag je jouw vouchercode aan op de website van OOMT. Maak daarna je keuze uit de online trainingen die je wilt volgen. Heb je je keuze gemaakt, bestel dan niet via de winkelwagen maar via dit formulier.

Performance Academy: meer dan 100 online trainingen

E-learnings, webinars en video's, met bewezen kwaliteit! Verbeter je vaardigheden zoals: digitale vaardigheden, communicatie, vreemde talen, management, HR en finance.

RPT keuzeopdrachten voor MBO-examenkandidaten

Webinars met video van een mogelijke praktijkopdracht van het examen, stap voor stap en met live uitleg door een trainer van Innovam.

Online werkplaats hulpvideo’s voor leerlingen

Uitleg voor je leerling via ruim 100 instructievideo’s en animaties voor Personen- en Bedrijfsauto in Mijn Innovam. Met  stap voor stap uitleg op hun eigen niveau.

AutoNiveau update NEN 9140 + Start/Stop systeem

Update NEN-9140 voor reeds gecertificeerde technici en complete e-learning met heldere uitleg over start/stop-systeem.

AutoNiveau update NEN 9140 + Stuursystemen

Update NEN-9140 voor reeds gecertificeerde technici en e-learning over verschillende stuursystemen om juiste diagnose te stellen.

AutoNiveau update NEN 9140 + typen e-voertuigen

Update NEN-9140 voor werkverantwoor-delijke en e-learning voor service-adviseurs over de verschillende soorten e-voertuigen.

Bestel met OOMT-voucher

Vier webinars kun je met je OOMT-voucher betalen. Je kunt er ook meer aanklikken, we bellen je dan nog even op.

Twee (E)BAT webinars kun je met je OOMT-voucher betalen. Je kunt er ook 3 aanklikken, we bellen je dan nog even op.

Heb je nog geen OOMT-voucher?

voucher t.w.v. € 100 voor online trainingen

Betel je voucher nu