E-learnings & zelfstudie

Vind antwoord op de meestgestelde vragen over onze e-learnings & zelfstudie

Waar vind ik mijn e-learning of online zelfstudie?

Als er een e-learning of online zelfstudie in je training zit, dan is deze na het boeken meteen beschikbaar in Mijn Innovam. Je kunt inloggen met je relatienummer/APK-pasnummer en je wachtwoord. Klik dan bij Mijn inschrijvingen op de betreffende training om de details te bekijken. Dan kun je de e-learnings starten. Staat het er niet bij onder Mijn inschrijvingen, kijk dan bij Bestelhistorie.

Kan ik de e-learnings maken op tablet en mobiel?

Je kunt zonder problemen e-learnings volgen op zowel tablets als smartphones. Het is raadzaam om hiervoor wifi te gebruiken in plaats van 4G, vanwege het dataverbruik.

Waarom staat er een nul-score terwijl ik het onderdeel wel heb afgerond?

Klik op de knop Scores ophalen. Klopt het dan nog niet? Dan heeft jouw computer de score niet kunnen doorsturen naar onze computer. De score is dan niet bewaard gebleven en dat is jammer genoeg niet te herstellen. Je kunt het onderdeel opnieuw maken, grote kans dat jouw computer de verbinding nu wel kan maken.