Commerciële trainingen voor Tweewieler bedrijven

Compleet aanbod van commerciële trainingen van Tweewieler Academy

Als tweewielerbedrijf staat u op dit moment voor belangrijke keuzes over uw bedrijfsvoering. Tweewieler Academy helpt u met korte, praktische trainingen die de keuzes een stuk makkelijker maken. Werk samen met uw team aan een vernieuwd tweewielerbedrijf. De meeste trainingen kunnen wij ook in uw bedrijf verzorgen, neem in dat geval gerust contact met ons op! Maak uw keuze uit ons ruime aanbod.

Succesvol Ondernemen

Belangrijke training voor ondernemers in de veranderende tweewielermarkt. Dat vraagt om nieuwe bedrijfsvoering en een andere kijk op je team, en hoe je je team aanstuurt.

Werkplaatsrendement

In het tweewielerbedrijf neemt de werkplaats/serviceafdeling een belangrijke plaats in! Na deze training verhoog je het rendement van je bedrijf en creëer je betrokkenheid en verantwoordelijkheid bij je team.

Van product- naar klantgericht verkopen

Omgaan met klanten in het tweewielerbedrijf nieuwe stijl. Van Klant naar Fan! Leer praktische vaardigheden passend bij de veranderende consument.

Klantgericht Communiceren Tweewielers dag 1

Medewerkers van tweewielerbedrijven ontwikkelen hun commerciële vaardigheden: leren denken en handelen vanuit wensen van klanten terwijl je servicegericht blijft. Bij het aannemen van reparaties leren ze bij- en méér te verkopen.

Branchespecialist tweewieler

Veel medewerkers hebben de kennis en ervaring om Branchespecialist Tweewieler te worden. Deze training geeft net die opfrissing van kennis, de laatste updates en de mogelijkheid om vragen te stellen voor je het examen gaat doen. Tijdens de training nemen we de onderdelen van het examen met je door.