Succesvol ondernemen

Belangrijke training voor ondernemers in de veranderende tweewielermarkt. Dat vraagt om nieuwe bedrijfsvoering en een andere kijk op je team, en hoe je je team aanstuurt.

470 * $

Training 2 sessie(s) Opleider: Tweewieler Academy

Werkplaatsrendement

In het tweewielerbedrijf neemt de werkplaats/serviceafdeling een belangrijke plaats in! Na deze training verhoog je het rendement van je bedrijf en creëer je betrokkenheid en verantwoordelijkheid bij je team.

259 * $

Training 1 dag Opleider: Tweewieler Academy

Van product- naar klantgericht verkopen

Omgaan met klanten in het tweewielerbedrijf nieuwe stijl. Van Klant naar Fan! Leer praktische vaardigheden passend bij de veranderende consument.

470 * $

Training 2 sessie(s) Opleider: Tweewieler Academy

Klantgericht communiceren Tweewielers dag 1

Medewerkers van tweewielerbedrijven ontwikkelen hun commerciële vaardigheden: leren denken en handelen vanuit wensen van klanten terwijl je servicegericht blijft. Bij het aannemen van reparaties leren ze bij- en méér te verkopen.

235 * $

Training 1 dag Opleider: Tweewieler Academy

Branchespecialist tweewieler

Veel medewerkers hebben de kennis en ervaring om Branchespecialist Tweewieler te worden. Deze training geeft net die opfrissing van kennis, de laatste updates en de mogelijkheid om vragen te stellen voor je het examen gaat doen. Tijdens de training nemen we de onderdelen van het examen met je door.

385 * $

Training 1 dag Opleider: Tweewieler Academy

Bijdrage beschikbaar