STAP trainingen Caravan, Camper & Aanhangwagen

Om- of bijscholen met praktijktrainingen van Innovam

Bekijk hier de STAP-trainingen voor (aankomend) technici in de camper-, caravan-, en aanhangwagenbranche.

Reserveer een plek en dien je aanvraag in bij de start van de eerstvolgende aanvraagperiode.

Caravan - en Camper: Klantgericht communiceren en werkplaatsrendement

In deze training leren we je bewust te worden van jouw persoonlijke houding en leer je handelen vanuit de wensen van de klant. Daarnaast leer je verschillende werkprocessen om je werkplaats efficiënter en rendabeler in te richten. Je leert om verbeterpunten te signaleren en deze aan te pakken.

Specialist keuring en onderhoud Onderstel caravan en aanhangwagen (incl. examen)

Leer alle voorkomende onderdelen van het onderstel van een caravan en aanhangwagen kennen. Je leert hoe je onderhoud pleegt aan het onderstel, hoe je reparaties beoordeelt en uitvoert. Natuurlijk leer je ook de keuringseisen goed kennen en toepassen. Bereid je in één dag voor op het onderdeel onderstel van het examen specialist keuring en onderhoud caravan.

Specialist keuring en onderhoud Elektro caravan en camper (incl. examen)

Leer welke elektrische componenten in een moderne caravan en camper aanwezig zijn en hoe ze werken. Je leert over de begrippen spanning, stroom, weerstand en vermogen. Je bereidt je in 1 dag voor op het onderdeel elektro van het examen Specialist keuring en onderhoud caravan.

Specialist Keuring en onderhoud Opbouw caravan (incl. examen)

Leer je uit welke onderdelen de opbouw van een caravan en camper bestaat. Tijdens de training leer je onderhoud te plegen aan de opbouw van caravans en campers en leer je de opbouw te keuren. Je bereidt je voor op het onderdeel opbouw van het examen Specialist keuring en onderhoud caravan.