E-voertuigen veilig herstellen

Alle trainingen voor veilig herstellen van e-voertuigen

E-voertuigen zijn uitgerust met een High Voltage (HV) systeem. Hierbij komen spanningen vrij die veel hoger zijn dan een mens kan verdragen. Als zo’n auto met een schade in de werkplaats komt moet je zeker weten dat het voertuig veilig is om aan te kunnen werken. Het is daarom letterlijk van levensbelang dat je weet hoe het elektrische circuit van voertuigen werkt en hoe je hier veilig aan kunt werken bij het herstellen van de schade. Onze trainingen voor e-voertuigen zijn een must voor iedereen die deze auto’s herstelt.

Veilig schadeherstel van e-voertuigen Basistraining (VOP NEN 9140)

Voor schadetechnici die veilig e-voertuigen moeten herstellen. Leer de HV-componenten herkennen om beter te begrijpen wat de risico’s zijn. Inclusief certificaat NEN-9140.

Veilig schadeherstel van e-voertuigen gevorderd (VP NEN 9140)

Leer hoe je veilig HV-metingen kunt verrichten. Zo ben je er zeker van dat het HV-systeem veilig is om aan te werken, voor jou of je collega met ev-VOP certificaat.

Veilig schadeherstel van e-voertuigen combi (VOP/VP NEN 9140)

Haal je VOP en VP-certificaten op 1 praktijkdag. Voordat je naar Innovam komt maak je 2 e-learnings en volg je live 2 online trainingen voor VOP- en VP-theorie.

Een cadeau'tje voor jou, van Innovam

Innovam vindt het belangrijk dat iedereen in de branche weten hoe je veilig omgaat met elektrische voertuigen. Ook schadeherstellers krijgen steeds vaker te maken met evoertuigen. Daarom krijg jij van ons de e-learning: Veilig omgaan met e-voertuigen.

e-learning: NEN voor Werkverantwoordelijke

Deze online training legt op een leerzame manier uit wat de de norm NEN 9140 inhoudt en wat dat voor consequenties heeft voor het werken aan e-voertuigen in de werkplaats. Verplichte kost voor de werkverantwoordelijke (WV NEN 9140).

Recent bekeken

{{ product.Name }}

{{ product.SummaryDescription }}

{{ product.CoreProduct.ProductPrice.WebPrice | euroPrice(0) }}
* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.