E-voertuigen veilig herstellen

Alle trainingen voor veilig herstellen van e-voertuigen

E-voertuigen zijn uitgerust met een High Voltage (HV) systeem. Hierbij komen spanningen vrij die veel hoger zijn dan een mens kan verdragen. Als zo’n auto met een schade in de werkplaats komt moet je zeker weten dat het voertuig veilig is om aan te kunnen werken. Het is daarom letterlijk van levensbelang dat je weet hoe het elektrische circuit van voertuigen werkt en hoe je hier veilig aan kunt werken bij het herstellen van de schade. Onze trainingen voor e-voertuigen zijn een must voor iedereen die deze auto’s herstelt.

Veilig schadeherstel van e-voertuigen Basis (VOP NEN 9140)

Voor schadetechnici die veilig e-voertuigen moeten herstellen. Leer de HV-componenten herkennen om beter te begrijpen wat de risico’s zijn. Inclusief certificaat NEN-9140.

Veilig herstel van e-voertuigen Gevorderd (VP NEN 9140)

Leer hoe je veilig HV-metingen kunt verrichten. Zo ben je er zeker van dat het HV-systeem veilig is om aan te werken, voor jou of je collega met ev-VOP certificaat.

e-learning: NEN voor Werkverantwoordelijke

Deze e-learning legt uit wat de de norm NEN9140 inhoudt en wat die betekent voor het werken aan e-voertuigen in de werkplaats. Verplichte kost voor de ev-werkverantwoordelijke.

Recent bekeken

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.