Motorconditie en distributiesystemen

RPT-dag Autotechnicus (niveau Reparatie). In deze RPT-dag controleren we de conditie van de motor: Werken de cilinders optimaal? Hoe controleer je of de aandrijfriem aan vervanging toe is? Hoe staat het met de klepspeling en hoe stel je dat als dat nodig is? Kortom het hele distributie systeem nemen we onder de loep.

245 * $

Training, E-learning 1 dag Opleider: Innovam

Bijdrage beschikbaar

Benzinemotor management

RPT-dag Personenauto (niveau Reparatie). Deze RPT-dag gaat over alle elektronica die de motor aansturen. Zoals de bobine en de brandstofpomp maar ook de sensoren die signalen afgeven om de motor optimaal te laten functioneren. Men leert de onderdelen te benoemen en door te meten.

245 * $

Training, E-learning 1 dag Opleider: Innovam

Bijdrage beschikbaar

Dieselmotor management (Personenauto)

RPT-dag Personenauto (niveau Reparatie). Deze RPT-dag gaat over alle elektronica die de motor aansturen. Zoals het gloeisysteem en de verstuivers maar ook de sensoren die signalen afgeven om de motor optimaal te laten functioneren. Men leert de onderdelen te benoemen en door te meten.

245 * $

Training, E-learning 1 dag Opleider: Innovam

Bijdrage beschikbaar

Transmissie en aandrijving (Personenauto)

RPT-dag Personenauto (niveau Reparatie). Het gaat niet vaak meer mis met de versnellingsbak, maar als het gebeurt dan is het fijn dat de kennis ook bij je leerling goed tussen de oren zit. In deze RPT gaan we dieper in op het demonteren, reviseren, monteren en afstellen van de versnellingsbak en het differentieel.

245 * $

Training, E-learning 1 dag Opleider: Innovam

Bijdrage beschikbaar

RPT Airco Terugwinnen koudemiddelen

RPT-training Autotechnicus (niveau Reparatie). Deze RPT-dag in combinatie met e-learning bereidt je leerling voor op het examen 'f-gassen mobiele airco'. Dit certificaat is verplicht voor technici die met koudemiddel werken. Op deze RPT-dag doet je leerling meteen het examen.

245 * $

Training 2 sessie(s) Opleider: Innovam

Bijdrage beschikbaar

Oefenen examenopdrachten kerntaak reparatie Mechanisch

Best beoordeeld

Doet je AT- of EAT-leerling binnenkort examen voor de kerntaak Reparatie, en is hij al goed voorbereid? Dan kan hij komen oefenen met opdrachten Mechanisch die hij tijdens het examen kan krijgen.

260 * $

Training 1 dag Opleider: Innovam

Oefenen examenopdrachten kerntaak reparatie Elektronisch

Best beoordeeld

Doet je AT- of EAT-leerling binnenkort examen voor de kerntaak Reparatie, en is hij al goed voorbereid op het deel Elektronisch? Dan kan hij komen oefenen met opdrachten Mechanisch die hij tijdens het examen kan krijgen.

260 * $

Training 1 dag Opleider: Innovam

Kies en plan je RPT-dagen in slechts 4 stappen

Samen maken we van je leerling een echte monteur.

Naar de RPT-planner

JACK

JACK geeft leerlingen, docenten en leermeesters eenvoudig toegang tot digitale leermethodes, waardevolle instructievideo’s en leerstages. Bekijk nu de aantrekkelijke abonnementen en maak gratis kennis met JACK.

Ga nu naar JACK!

Compass

Compass zorgt voor een effectievere begeleiding van leerlingen, ondersteunt de ontwikkeling van leermeestervaardigheden en leidt tot meer productieve uren. Zo versterk je als leerbedrijf de balans tussen bedrijfsactiviteiten en leerlingbegeleiding. Met keuze uit drie varianten biedt Compass altijd een passend begeleidingsprogramma voor elk bedrijf en elke leermeester.

Lees meer over Compass

Alles over RPT

Lees alle info over onze intensieve praktijktrainingen op een rij

Lees meer

Alles over Leerbedrijf Support

Ondersteuning en advies voor jouw leerbedrijf

Lees meer