Koel- en smeersystemen

Best beoordeeld

RPT-dag Personenauto (niveau Onderhoud). Vast onderdeel bij regulier onderhoud van auto’s zijn de koel- en smeersystemen. Deze RPT-dag richt zich op de hoe en waarom en de aandachtspunten van het systeem.

245 * $

Training, E-learning 1 dag Opleider: Innovam

Bijdrage beschikbaar

RPT Auto Elektronica Basis (Personenauto)

Meest gevolgd

RPT-dag Personenauto (niveau Onderhoud). De meest gevolgde RPT-training in leerjaar 1. Elektronica problemen bij auto’s leiden soms tot kopzorgen en kan zonder de juiste aanpak veel tijd in beslag nemen. Deze RPT-training behandelt de basis van elektronica, zoals het lezen van schema’s en het gebruiken van een multimeter. 

490 * $

Training, E-learning 2 sessie(s) Opleider: Innovam

Bijdrage beschikbaar

Wegligging en onderstellen

RPT-dag Personenauto (niveau Onderhoud). Deze RPT-dag gaat over hetgeen je leerling beslist moet weten over het meest slijtage gevoelige onderdeel van de auto. Ze leren ook hoe het remsysteem werkt en hoe ze onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren.

245 * $

Training, E-learning 1 dag Opleider: Innovam

Bijdrage beschikbaar

Aircosystemen

RPT-dag Personenauto (niveau Onderhoud). Reparaties en onderhoud aan airco systemen kan alleen uitgevoerd worden met het juiste gereedschap en de juiste kennis. Deze RPT-dag gaat in op alle basis aspecten van het airco systeem. Zeer de moeite waard aangezien niet iedere monteur deze kennis bezit en tot uitvoer kan brengen.

245 * $

Training, E-learning 1 dag Opleider: Innovam

Bijdrage beschikbaar

Kies en plan je RPT-dagen in slechts 4 stappen

Samen maken we van je leerling een echte monteur.

Naar de RPT-planner

JACK

JACK geeft leerlingen, docenten en leermeesters eenvoudig toegang tot digitale leermethodes, waardevolle instructievideo’s en leerstages. Bekijk nu de aantrekkelijke abonnementen en maak gratis kennis met JACK.

Ga nu naar JACK!

Compass

Compass zorgt voor een effectievere begeleiding van leerlingen, ondersteunt de ontwikkeling van leermeestervaardigheden en leidt tot meer productieve uren. Zo versterk je als leerbedrijf de balans tussen bedrijfsactiviteiten en leerlingbegeleiding. Met keuze uit drie varianten biedt Compass altijd een passend begeleidingsprogramma voor elk bedrijf en elke leermeester.

Lees meer over Compass

Alles over RPT

Lees alle info over onze intensieve praktijktrainingen op een rij

Lees meer

Alles over Leerbedrijf Support

Ondersteuning en advies voor jouw leerbedrijf

Lees meer