Examentraining Onderhoud en Reparatie AT

Best beoordeeld

RPT-dag Personenauto (niveaus Onderhoud en Reparatie). In deze RPT-dag lopen we met de leerlingen grondig door de moeilijke onderdelen van het examen. Niet alleen de uitvoering komt aan bod maar ook de tijdsindeling: Hoe maak je een planning voor jezelf? We kijken ook even in de examenhal.

255 * $

Training 1 dag Opleider: Innovam

Examentraining Diagnose EAT

RPT-dag Personenauto (niveau Diagnose). In deze RPT-dag lopen we met de leerlingen grondig door de moeilijke onderdelen van het examen. Niet alleen de uitvoering komt aan bod maar ook de tijdsindeling: Hoe maak je een planning voor jezelf? We nemen een kijkje in de examenhal.

255 * $

Training 1 dag Opleider: Innovam

Examentraining Reparatie EAT en TS

RPT-dag Personenauto (niveau Reparatie). In deze RPT-dag lopen we met de leerlingen grondig door de moeilijke onderdelen van het examen. Niet alleen de uitvoering komt aan bod maar ook de tijdsindeling: Hoe maak je een planning voor jezelf? We nemen een kijkje in de examenhal.

255 * $

Training 1 dag Opleider: Innovam

Examentraining Onderhoud en Reparatie BAT

RPT-dag Bedrijfsauto (onderdelen Onderhoud en Reparatie). In deze RPT-dag lopen we met de leerlingen grondig door de moeilijke onderdelen van het examen. Niet alleen de uitvoering komt aan bod maar ook de tijdsindeling: Hoe maak je een planning voor jezelf? We nemen een kijkje in de examenhal.

255 * $

Training 1 dag Opleider: Innovam

Examentraining Reparatie EBAT

RPT-dag Bedrijfsauto (onderdeel Diagnose). In deze RPT-dag lopen we met de leerlingen grondig door de moeilijke onderdelen van het examen. Niet alleen de uitvoering komt aan bod maar ook de tijdsindeling: Hoe maak je een planning voor jezelf? We nemen een kijkje in de examenhal.

255 * $

Training 1 dag Opleider: Innovam

Examentraining Diagnose EBAT

RPT-dag Bedrijfsauto (onderdeel Diagnose). In deze RPT/dag lopen we met de leerlingen grondig door de moeilijke onderdelen van het examen. Niet alleen de uitvoering komt aan bod maar ook de tijdsindeling: Hoe maak je een planning voor jezelf? We nemen ook een kijkje in de examenhal.

255 * $

Training 1 dag Opleider: Innovam

Examentraining Diagnose TS

RPT-dag Personenauto en Bedrijfsauto (niveau Diagnose Gevorderd). In deze RPT-dag lopen we met de leerlingen grondig door de moeilijke onderdelen van het examen. Niet alleen de uitvoering komt aan bod maar ook de tijdsindeling: Hoe maak je een planning voor jezelf? We nemen ook een kijkje in de examenhal.

255 * $

Training 1 dag Opleider: Innovam

JACK

JACK geeft leerlingen, docenten en leermeesters eenvoudig toegang tot digitale leermethodes, waardevolle instructievideo’s en leerstages. Bekijk nu de aantrekkelijke abonnementen en maak gratis kennis met JACK.

Ga nu naar JACK!

Compass

Compass zorgt voor een effectievere begeleiding van leerlingen, ondersteunt de ontwikkeling van leermeestervaardigheden en leidt tot meer productieve uren. Zo versterk je als leerbedrijf de balans tussen bedrijfsactiviteiten en leerlingbegeleiding. Met keuze uit drie varianten biedt Compass altijd een passend begeleidingsprogramma voor elk bedrijf en elke leermeester.

Lees meer over Compass

Alles over RPT

Lees alle info over onze intensieve praktijktrainingen op een rij

Lees meer