Diagnose Datanetwerken

RPT-dag (niveau Diagnose Gevorderd). Deze RPT-dag gaat in op hoe autotechnische systemen met elkaar communiceren. Denk aan computer gestuurde componenten als motormanagement, automatische transmissie en ABS. Men maakt kennis met begrippen als LIN-bus, Most en IRDA en CAN-bus. Men leert hoe de netwerken zijn opgebouwd, hoe ze werken en hoe men ze kan doormeten.

490 * $

Training, E-learning 2 sessie(s) Opleider: Innovam

Bijdrage beschikbaar

Voertuigprestaties

RPT-dag (niveau Diagnose Gevorderd). Deze RPT-dag gaat in op het meten van motorvermogen in Kw, PK en Koppel (Nm).
Men leert veilig werken met de motortestbank (of: rollenbank) en de daaruit voortkomende vermogenskrommes te interpreteren en diagnoses te stellen. Ook leert men meten aan het motormanagement dat het vermogen beïnvloed.

245 * $

Training 1 dag Opleider: Innovam

Bijdrage beschikbaar

Diagnose Managementsystemen

RPT-dag (niveau Diagnose Gevorderd). Deze RPT-dag gaat over alle elektronische componenten die de auto aansturen en processen afregelen. De leerling leert regelsystemen zoals ABS, ASR en ESP analyseren en diagnoses te stellen.

490 * $

Training 2 sessie(s) Opleider: Innovam

Bijdrage beschikbaar

Diagnose Aircosystemen

RPT-dag (niveau Diagnose Gevorderd). Na deze training kunnen leerlingen een compleet airco systeem analyseren, diagnosticeren en repareren.

245 * $

Training, E-learning 1 dag Opleider: Innovam

Bijdrage beschikbaar

Diagnose Hybridesystemen

RPT-dag (niveau Diagnose Gevorderd). Met deze RPT-dag leert men alle onderdelen en functies van hybride systemen benoemen en door te meten. Met de Scoop en de megaOhmmeter leert men storingen lokaliseren, diagnosticeren en repareren. 

245 * $

Training 1 dag Opleider: Innovam

Bijdrage beschikbaar

Oefenen examenopdrachten kerntaken Diagnose en Diagnose Gevorderd: Mechanisch

Doet je EAT-leerling binnenkort examen voor de kerntaak Diagnose, en is hij al goed voorbereid op het deel Mechanisch? Dan kan hij komen oefenen met opdrachten die hij tijdens het examen kan krijgen.

260 * $

Training 1 dag Opleider: Innovam

Oefenen examenopdrachten kerntaken Diagnose en Diagnose Gevorderd: Elektronisch

Doet je EAT-leerling binnenkort examen voor de kerntaak Diagnose, en is hij al goed voorbereid op het deel Elektronisch? Dan kan hij komen oefenen met opdrachten die hij tijdens het examen kan krijgen.

260 * $

Training 1 dag Opleider: Innovam

Kies en plan je RPT-dagen in slechts 4 stappen

Samen maken we van je leerling een echte monteur.

Naar de RPT-planner

JACK

JACK geeft leerlingen, docenten en leermeesters eenvoudig toegang tot digitale leermethodes, waardevolle instructievideo’s en leerstages. Bekijk nu de aantrekkelijke abonnementen en maak gratis kennis met JACK.

Ga nu naar JACK!

Compass

Compass zorgt voor een effectievere begeleiding van leerlingen, ondersteunt de ontwikkeling van leermeestervaardigheden en leidt tot meer productieve uren. Zo versterk je als leerbedrijf de balans tussen bedrijfsactiviteiten en leerlingbegeleiding. Met keuze uit drie varianten biedt Compass altijd een passend begeleidingsprogramma voor elk bedrijf en elke leermeester.

Lees meer over Compass

Alles over RPT

Lees alle info over onze intensieve praktijktrainingen op een rij

Lees meer

Alles over Leerbedrijf Support

Ondersteuning en advies voor jouw leerbedrijf

Lees meer