RPT Diagnose Gevorderd

Welke RPT-dagen passen het best bij jouw leerlingen op niveau 4?

Tijdens deze RPT-dagen leren aankomend Technisch Specialisten diagnoses te stellen en voertuigprestaties te verbeteren. In de verschillende praktijktrainingen wordt aandacht geschonken aan diverse elektronische en mechanische werkzaamheden.

Diagnose Managementsystemen

RPT-dag (niveau Diagnose Gevorderd). Deze RPT-dag gaat over alle elektronische componenten die de auto aansturen en processen afregelen. De leerling leert regelsystemen zoals ABS, ASR en ESP analyseren en diagnoses te stellen.

Diagnose Aircosystemen

RPT-dag (niveau Diagnose Gevorderd). Na deze training kunnen leerlingen een compleet airco systeem analyseren, diagnosticeren en repareren.

Diagnose Hybridesystemen

RPT-dag (niveau Diagnose Gevorderd). Met deze RPT-dag leert men alle onderdelen en functies van hybride systemen benoemen en door te meten. Met de Scoop en de megaOhmmeter leert men storingen lokaliseren, diagnosticeren en repareren.

Oefenen examenopdrachten kerntaken Diagnose en Diagnose Gevorderd: Mechanisch

Doet je leerling binnenkort EAT of TS-examen voor de kerntaak Diagnose en Diagnose Gevorderd, en is hij al goed voorbereid? Dan kan hij komen oefenen met opdrachten Mechanisch die hij tijdens het examen kan krijgen.

Oefenen examenopdrachten kerntaken Diagnose en Diagnose Gevorderd: Elektronisch

Doet je leerling binnenkort EAT of TS-examen voor de kerntaak Diagnose en Diagnose Gevorderd, en is hij al goed voorbereid? Dan kan hij komen oefenen met opdrachten Elektronisch die hij tijdens het examen kan krijgen.