Trainingen

Management, sales en marketingtrainingen specifiek voor de mobiliteitsbranche

Performance Support biedt een breed scala aan opleidingen en trainingen voor de mobiliteitsbranche. Of je nu leiderschapskwaliteiten wilt ontwikkelen, je wilt voorbereiden op een leidinggevende functie of je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau wilt brengen, wij bieden een opleiding voor ieder niveau binnen de mobiliteitsbranche.

LET OP: Bij bezoek aan onze locatie bent u vanaf 1 oktober verplicht een mondkapje te dragen!

Automotive Marketing Professionals

Houd jij je bezig met de (online) marketing van een merkdealer, universeel autobedrijf, schadeherstelbedrijf of een andere automotive organisatie? Zet dan met de training Basic Automotive Marketing Professional een ijzersterke basis neer, ongeacht je ervaring. Ontdek hoe je waardevolle inzichten haalt uit jouw website data, vanuit welke kanalen je dit kunt beïnvloeden én hoe je zo de impact hebt op het proces van leadgeneratie

Leidinggevende Automotive

Tijdens deze automotive opleiding op mbo-4 niveau ontwikkel je je tot een complete leidinggevende. Je leert hoe je resultaten boekt en hoe je medewerkers coacht. Je analyseert en interpreteert financiële cijfers en gaat medewerkers daar proactief op sturen. Ook leer je corrigerende acties te bedenken om resultaten bij te sturen. Jij verbindt vragen, uitdagingen en afdelingen en zorgt dat processen beter verlopen. Kortom, jij wordt opgeleid tot een professionele 'manager' die werkzaamheden optimaal organiseert.

Operationeel Management

Het resultaat van deze leergang is dat je scherper, actiever en meer betrokken bent bij het bedrijf. Je leert medewerkers coachen op resultaat, ook in financiële zin. Je kunt de cijfers interpreteren en je medewerkers daarop pro-actief sturen. Bij afwijkende cijfers ben je in staat om corrigerende acties te bedenken en om de resultaten bij te sturen. Bovendien krijg je meer inzicht in de problematiek van het gehele bedrijf. Je leert hierover te communiceren, waardoor de samenwerking tussen de afdelingen beter verloopt. 

Financieel Management

Tijdens deze 3-daagse training leer je hoe je financiële modellen gebruikt om inzicht in en grip te krijgen op jouw eigen bedrijf, vestiging of afdeling. Zo kun je er direct in de praktijk mee aan de slag en zie je snel resultaat.

Praktisch Leidinggeven

Tijdens deze vierdaagse training leer je een prettige werksfeer te creëren en de werksfeer te verbeteren. Zo zorg je dat jouw bedrijf betere resultaten behaalt.

Persoonlijk en Professioneel Leiderschap

Leidinggeven is niet iets wat je zomaar “doet”, het is een kunst en een kunde. Naast inhoudelijke kennis en vaardigheden vraagt het een goed inzicht in onderlinge relaties en taken die uitgevoerd moeten worden. En in het leidinggeven neem jij jezelf mee, met je eigen gedachten, zienswijze, levenservaringen en waar je vandaan komt.

Gesprekstechnieken op de werkvloer

Tijdens deze training leer je hoe je als leidinggevende overtuigend en doelgericht communiceert met je medewerkers. In de 2-daagse training simuleer je in een spelvorm met acteurs alle soorten gesprekken die je in de praktijk kunt tegenkomen.

Commercieel Service Adviseur

Leer hoe je het CRM- en plansysteem gebruikt bij klantcontact en voorbereiding van de werkorder. Zo adviseer je jouw klant over onderhoud.

Automotive Sales Academy

Verkooptraining voor automotive anno nu. Ontwikkel een band met de klant en leer verkopen vanuit de wil om een klant te helpen. Creëer door het juiste gedrag een positieve klantervaringen en leer bouwen aan een lange relatie met de klant.