Trainingen

Management, sales en marketingtrainingen specifiek voor de mobiliteitsbranche

Performance Support biedt een breed scala aan opleidingen en trainingen voor de mobiliteitsbranche. Of je nu leiderschapskwaliteiten wilt ontwikkelen, je wilt voorbereiden op een leidinggevende functie of je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau wilt brengen, wij bieden een opleiding voor ieder niveau binnen de mobiliteitsbranche.

Commercieel Service Adviseur

Leer hoe je het CRM- en plansysteem gebruikt bij klantcontact en voorbereiding van de werkorder. Zo adviseer je jouw klant over onderhoud.

Operationeel Management

Het resultaat van deze leergang is dat je scherper, actiever en meer betrokken bent bij het bedrijf. Je leert medewerkers coachen op resultaat, ook in financiële zin. Je kunt de cijfers interpreteren en je medewerkers daarop pro-actief sturen. Bij afwijkende cijfers ben je in staat om corrigerende acties te bedenken en om de resultaten bij te sturen. Bovendien krijg je meer inzicht in de problematiek van het gehele bedrijf. Je leert hierover te communiceren, waardoor de samenwerking tussen de afdelingen beter verloopt. 

Praktisch Leidinggeven

Tijdens deze vierdaagse training leer je een prettige werksfeer te creëren en de werksfeer te verbeteren. Zo zorg je dat jouw bedrijf betere resultaten behaalt.

Automotive Marketing Professionals

Houd jij je bezig met de (online) marketing van een merkdealer, universeel autobedrijf, schadeherstelbedrijf of een andere automotive organisatie? Zet dan met de training Basic Automotive Marketing Professional een ijzersterke basis neer, ongeacht je ervaring. Ontdek hoe je waardevolle inzichten haalt uit jouw website data, vanuit welke kanalen je dit kunt beïnvloeden én hoe je zo de impact hebt op het proces van leadgeneratie