Summerschool

Train deze zomer met korting

Boek nu in de zomerperiode en ontvang € 100,- korting op je inschrijving.

Wil jij ook aan de slag met je eigen ontwikkeling, maar ontbreekt het je aan tijd? Door drukte in het bedrijf, afwezigheid van collega’s of teveel projecten tegelijk? Dat begrijpen wij heel goed. Daarom organiseren wij dit jaar de Performance Support Summerschool.

Boek nu onze populairste titels met een aantrekkelijke korting in de maanden juni, juli en augustus. Vul tijdens het boeken de kortingscode SUMMERSCHOOL2021 in en ontvang € 100,- korting op je inschrijving. 

Praktisch Leidinggeven

Deze uitdagende en complete training is bijzonder geschikt voor aankomend leidinggevenden en managers met maximaal 2 jaar leidinggevende ervaring. Je wilt je functie als leidinggevende optimaal invullen. Je wilt je praktische kennis en vaardigheden vergroten en meer uit jezelf halen door je persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Commerciële Service Adviseur

Ben je van autotechnicus een receptionist geworden, dan helpt deze training je nog een stap verder. Word commercieel service adviseur. Combineer jouw technische kennis met gastvrijheid om de klant verder te helpen.