Succesvol pitchen

Alle succesvolle relatie beginnen met een indrukwekkend pitch, introductie of presentatie

Alle succesvolle relatie beginnen met een indrukwekkend pitch, introductie of presentatie. Comfortabel worden met spreken voor groepen en in het openbaar: doelgericht en enthousiast kunnen presenteren maar wel vanuit je eigen talent en persoonlijkheid.

Trainingsinformatie

Wat leer ik?

In deze workshop van 1 dag leer je de belangrijkste do’s en don’ts op een praktische manier toe te passen en hoe je moet staan, lopen, je stem moet gebruiken, en de structuur en opbouw van je verhaal en hoe je mensen raakt en inspireert. In deze effectieve training leer je jezelf ‘verkopen’ met een kort en krachtig verhaal, ofwel: pitchen. Jij weet straks precies hoe je de aandacht trekt en behoudt. We bereiden je optimaal voor op je eerstvolgende pitch of presentatie. In 1 dag verdubbel jij je uitstraling en effectiviteit.

Omschrijving training

Aan het einde van de dag verlaat je het lokaal met de volgende vaardigheden in je rugzak:

  • Je brengt kort en krachtig je boodschap over in een succesvolle pitch
  • Je bent zelfverzekerder en gaat beter om met zenuwen.
  • Je bent comfortabel met staan en spreken voor groepen
  • Je benut je eigen authentieke stijl om je inhoudelijke boodschap kracht bij te zetten.
  • Je charisma en uitstraling worden drastisch verhoogd (laat je beste versie zien)
  • Je bent in staat om de USP’s van jouw organisatie en jezelf helder over te brengen
  • Je kent de PITCH-formule die je helpt om structuur aan te brengen in jezelf presenteren. De juiste structuur en doelgerichte opbouw van je presentatie (Call To Action aan einde)
  • Rust en plezier uitstralen i.p.v. stress en ongemak

Werkwijze gedurende de dag

Succesvol leren pitchen en spreken, daar gaat het om in deze training. De training is erg praktisch ingestoken. Je gebruikt methoden en vormen die het beste bij jou passen en krijgt hierop persoonlijke feedback van de trainer en mededeelnemers. Om je verder te ontwikkelen ga je tijdens de bijeenkomsten aan de slag met het verbeteren van je eerste indruk en uitstraling. Ook breng je je eigen kwaliteiten in kaart en leer je hoe je deze beter kunt inzetten. Je oefent herhaaldelijk met een eigen pitch. Zo versterk je je pitch en kun je deze flexibel aanpassen aan elke situatie en gesprekspartner.

Jouw salesvaardigheden verder doorontwikkelen?

Succesvol pitchen is de eerste module in een reeks van 5, onderdeel van onze salesprogramma Sales Academy

 

API is niet beschikbaar!