Sales Academy

Laat geen enkele lead verloren gaan!

In Sales spelen jouw overtuigingen en die van de klant een grote rol. De kunst is om dit te herkennen en te kunnen pakken. Wil je bovengemiddeld sales-succes, ofwel een top sales professional zijn, dan is dit cruciaal! Het verlies van kostbare verkoopkansen tijdens alle fasen van de klantreis en bijpassende verkoop cyclus, gebeurt op 5 klassieke momenten. Deze kostbare lekkage, helpen wij je dichten. Verbrand niet langer je kostbare leads, maar maximaliseer je conversie met de Automotive Sales Academy

{{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPrice - basketProduct.Product.ProductPrice.SubsidyTotal | euroPrice(0) }} *

Direct je keuze maken

In de winkelwagen
Wil je iets vragen?

Neem dan contact op met Mandy, onze trainingsspecialist of bel naar 030-6087850.

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.

Trainingsinformatie

Wat leer ik?

De Sales Academy werkt vanuit authenticiteit en effectiviteit. We kauwen je niet voor wat je zou moeten doen, maar helpen je met de verbreding of verbetering van je vaardigheden. Word een effectieve en succesvolle salesprofessional. In de 5 modules ontwikkel je jouw effectieve communicatie en effectief klantgericht gedrag en worden alle relevante thema’s behandeld.  Je leert om met de juiste mindset, werkwijze en vaardigheden, klanten en consumenten anno 2020, klantgericht te helpen, conversie op leads te verhogen en sales resultaten en merk loyaliteit te verhogen.

Omschrijving training

Neurolinguïstisch programmeren

 • De meest directe vorm van actieve creatie en communicatie is gedrag dat wordt gestuurd door ons Neurologische systeem. Tijdens de sales trainingen krijg je inzichten en strategieën aangereikt om ‘de taal’ van dit neurologische systeem te begrijpen en te gebruiken om op integere wijze klanten te helpen met het kopen van jouw producten en dienstverlening.
 • Bij het overbrengen van de stof wordt gewerkt volgens de volgende aanpak:
  •  Leerdoelen met voorbeelden met ‘contrast frame’ en thema uitleg
  • Praktijk demonstraties, groepsoefeningen in teamverband
  • Rollenspellen (met camera) om onbewust gedrag te leren herkennen en hier op in te leren spelen
  • Door de toepassing van NLP methoden tijdens de training, vind het leren op zowel bewust als onderbewust niveau plaats.

De Sales Academy bestaat uit 5 trainingsdagen. Tijdens de trainingsdagen zal je in een groep van maximaal 12 personen werken aan het verbeteren van je salesvaardigheden en salesplan.

Programma

Het programma trapt af met een online ontwikkelassessment en een persoonlijk intakegesprek met de trainer. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreek je het assessment met de trainer en ga je dieper in op je ambities, overtuigingen en ervaringen. Ook je verwachtingen van de training komen in dit gesprek aan bod. De Sales Academy behandelt per trainingsdag een ander onderdeel van neuro-linguïstisch verkopen.

Module 1: Succesvol pitchen

Alle succesvolle relatie beginnen met een indrukwekkende pitch, introductie of presentatie. Je verkoopt eerst jezelf, dan je bedrijf en merk, dan je auto en diensten. Comfortabel worden met spreken voor groepen en in het openbaar moet elke verkoper omarmen. Dus, doelgericht en enthousiast kunnen presenteren maar wel vanuit je eigen talent en persoonlijkheid. Die eerste indruk is allesbepalend. Jouw gedrag begrijpen en dat van je klant, is hierin de sleutel. Leer de skills!

Module 2: Telefonisch leads converteren

Vind jij het lastig om leads naar afspraken om te zetten? Wil jij graag professioneel overkomen en op een succesvolle klantgerichte manier je leads opvolgen? Dan is deze training iets voor jou. Je leert klantgericht telefoneren door met goed taalgebruik, snel een connectie te maken en op ontspannen wijze voor jezelf en je klant, je doel te bereiken.

De grootste conversie killer zit hem vaak in deze fase van leadopvolging.

Module 3: Klantgericht denken en doen

Tijdens deze training leer je wat het betekent om als de verkoper de klant écht centraal te stellen. Je gaat aan de slag met reële praktijksituaties, waarbij je leert om ook in lastige situaties klantgericht te blijven. Je hebt oprechte aandacht en interesse in de klant en kijkt op welke manier je hem het beste kunt helpen. Dit zorgt voor echt contact en verhoogde gunfactor waardoor de klant een relatie wordt en koopt.

Module 4: Adviserend verkopen met resultaat

Klanten binnen krijgen is het beginpunt. Vervolgens is het zaak ze zo persoonlijk weten te boeien, dat je een echt leuk en open gesprek hebt over zijn wensen, smaak en zijn behoeften.  Nu ga je uitgebreid aan de slag met effectieve salesvaardigheden, die ervoor zorgen dat de juiste vragen stelt en je klant echt begrijpt, zodat je je aanbod overtuigend presenteert en je je klanten weet te beïnvloeden om tot de deal te komen.

Module 5: Deals sluiten en relaties openen

Wil jij je tijd zo besteden dat je effectief resultaat haalt en je targets weet te overtreffen? Je gaat aan de slag met het vergroten van je persoonlijke effectiviteit, timemanagement en salesvaardigheden. Je gebruikt je kwaliteiten en capaciteiten om te werken aan groei. Je leert effectiever te werken door inzicht in je patronen en gewoonten en door in te gaan op effectieve salesvaardigheden. Met deze training weet jij je tijd optimaal in te delen, effectief te werken en zo succesvol te zijn in de sales. De afgesloten deal  is gelijk de start van een langlopende relatie waarbij je nieuwe producten en diensten verkoopt aan je bestaande relatie en vooral ook nieuwe klanten toevoegt door je bestaande relaties.

Meer informatie?

Voor meer informatie of het aanmelden van een medewerker kun je contact opnemen met Mandy Stelte of (030) 608 77 22

Kenmerken

Data & locaties

Op dit moment zijn er geen trainingen beschikbaar.

Heb je geen geschikte datum gevonden, of zijn er geen plaatsen meer beschikbaar?

Registreer dan een voorinschrijving. We houden je dan per e-mail op de hoogte van nieuwe data.

Mail bij nieuwe data

Klantbeoordeling

Gemiddelde beoordeling {{ product.Name }}

Kosten

 • {{ priceDetail.Name }} {{ priceDetail.Amount | euroPrice }}
 • Af: OOMT-bijdrage {{ -subsidyTotal | euroPrice }}
 • Subtotaal {{ subTotal | euroPrice }}
 • btw (21%) {{ vatTotal | euroPrice }}
 • Totaal (incl.btw) {{ total | euroPrice }}

Toelichting OOMT-bijdrage

OOMT vindt talentontwikkeling van vakmensen in de mobiliteitsbranche belangrijk. Wanneer jouw bedrijf bij OOMT is aangesloten, draagt OOMT bij in de trainingskosten voor deze training.