Automotive Sales Academy

Laat geen enkele lead verloren gaan

In sales spelen je eigen overtuigingen en die van de klant een belangrijke rol. Essentieel is om deze te kunnen herkennen en er vervolgens op te acteren. Dit de sleutel tot verkoop-succes. Het verlies van kostbare verkoopkansen tijdens alle fasen van de klantreis en bijpassende verkoop cyclus, gebeurt op 5 klassieke momenten. Om kostbare lekkage van leads te voorkomen helpen wij je juist deze momenten te verbeteren. Verbrand niet langer je kostbare leads, maar maximaliseer je conversie. In de 5 modules ontwikkel je jouw effectieve communicatie en effectief klantgericht gedrag en worden alle relevante thema’s behandeld.

Sales Academy

In Sales spelen jouw overtuigingen en die van de klant een grote rol. De kunst is om dit te herkennen en hierop te effectief te reageren. Wil je bovengemiddeld sales-succes, ofwel een top sales professional zijn, dan is dit cruciaal! Het verlies van kostbare verkoopkansen tijdens alle fasen van de klantreis en bijpassende verkoop cyclus, gebeurt op 5 klassieke momenten. Deze kostbare lekkage, helpen wij je dichten. Verbrand niet langer je kostbare leads, maar maximaliseer je conversie.

Succesvol pitchen

Alle succesvolle relatie beginnen met een indrukwekkend pitch, introductie of presentatie. Comfortabel worden met spreken voor groepen en in het openbaar: doelgericht en enthousiast kunnen presenteren maar wel vanuit je eigen talent en persoonlijkheid.

Telefonisch leads converteren

Vind jij het lastig om leads naar afspraken om te zetten? Wil jij graag professioneel overkomen en op een succesvolle klantgerichte manier je leads opvolgen? Dan is deze training iets voor jou. Je leert klantgericht telefoneren door met goed taalgebruik, snel een connectie te maken en op ontspannen wijze voor jezelf en je klant, je doel te bereiken.

Klantgericht denken en doen

Klantgerichte organisaties zijn succesvolle organisaties. Dat is niet verwonderlijk, want een echt klantgerichte organisatie toont zich geïnteresseerd in klanten. Hierdoor komt de klant steeds terug. Tijdens deze training leer je wat het betekent om als de verkoper de klant écht centraal te stellen.

Adviserend verkopen met resultaat

Klanten binnen krijgen is het beginpunt. Vervolgens is het zaak ze zo persoonlijk te boeien, over vervolgens een echt leuk en open gesprek te hebben over zijn wensen, smaak en zijn behoeften. In deze module ga je uitgebreid aan de slag met effectieve salesvaardigheden, die ervoor zorgen dat de juiste vragen stelt en je klant echt begrijpt, zodat je je aanbod overtuigend presenteert en je je klanten weet te beïnvloeden om tot de deal te komen.

Deals sluiten en relaties openen

Wil jij je tijd zo besteden dat je effectief resultaat haalt en je targets weet te overtreffen? Je gaat aan de slag met het vergroten van je persoonlijke effectiviteit, timemanagement en salesvaardigheden. Je gebruikt je kwaliteiten en capaciteiten om te werken aan groei. Je leert effectiever te werken door inzicht in je patronen en gewoonten en door in te gaan op effectieve salesvaardigheden.