Risico Inventarisatie & Evaluatie RI&E

RI&E maken veel werk? Wij doen het graag voor jou.

De Risico Inventarisatie & Evaluatie is verplicht voor elk autobedrijf dat medewerkers in dienst heeft. Maar het is meer dan een verplichting: het creëert een prettige sfeer onder je werknemers en biedt kansen voor je bedrijf. Wij voeren de RI&E graag voor je uit en houden 'm actueel. Bekijk wat je van ons kunt verwachten en wat de kosten hiervan zijn.

Risico Inventarisatie & Evaluatie autobedrijf (RI&E)

Met de verplichte Risico Inventarisatie en Evaluatie heb je inzicht in alle risico's in je autobedrijf. Op basis hiervan kun je de kans op een ongeval verkleinen door passende maatregelen te nemen. Zo verklein je ook de kans op aansprakelijkheid en hoge boetes bij letsel. De RI&E is zeer noodzakelijk, want een veilige en gezonde werkomgeving zorgt voor een prettige werksfeer en gemotiveerde medewerkers.

Risico-inventarisatie maken van jouw bedrijfssituatie

De RI&E's die Innovam uitvoert zijn afgestemd op de specifieke situaties waar de mobiliteitsbranche mee in aanraking komt. We hebben veel ervaring met het opstellen van de RI&E voor autobedrijven en herkennen daardoor risicovolle situaties die je zelf misschien niet (meer) ziet. Vakblad AMT liep mee met de RI&E die we voor Premio in Tilburg deden.

Bekijk het uitgebreide verslag dat AMT daarvan schreef.

Houd je risico-inventarisatie actueel

Een RI&E moet up-to-date zijn. Dat betekent dat je de RI&E moet bijwerken als er iets verandert binnen je bedrijf. Denk aan de aanschaf van nieuw gereedschap of een andere inrichting van de werkplaats. Met de RI&E Compleet van Innovam kun je het dossier dat wij voor je opstellen zelf bijhouden. En daar word je bij geholpen door tijdige alerts. RI&E Compleet stelt je preventiemedewerker bovendien in staat de RI&E voor alle vestigingen te monitoren en de rapportagefunctie te gebruiken.

Wat zijn je voordelen?

 • Branche-specifieke RI&E toegespitst op je bedrijfssituatie
 • Overzicht bedrijfsrisico’s in je bedrijf
 • Plan van aanpak om risico’s in jouw bedrijf te voorkomen of te beperken
 • Vermindering van kans op ziekte, ongevallen en arbeidsongeschiktheid
 • Betere arbeidsomstandigheden
 • Tijdwinst

Je kunt kiezen voor 2 varianten risico-inventarisatie:

RI&E Basis - € 849

 • Onze RI&E-adviseur komt langs bij je bedrijf. Hij neemt de bedrijfsveiligheid met je door en inspecteert het bedrijfsterrein en de werkplekken zorgvuldig.
 • Zijn bevindingen legt hij vast in een digitale rapportage: het Plan van Aanpak. Aandachtspunten worden toegelicht met foto's. In het Plan van Aanpak staan concrete verbeterpunten.
 • De adviseur neemt telefonisch contact op om de rapportage toe te lichten, uitleg te geven en de verbeterpunten door te spreken.

 

RI&E Compleet - € 990 (Meest verkocht)

 RI&E Basis aangevuld met:

 • Digitaal RI&E-dossier met toegang tot de bewerkingsfunctie van digitale RI&E rapportageomgeving (24 maanden). Gedurende 24 maanden houd je je RI&E hiermee zelf je RI&E up-to-date.
 • Automatische alerts: voor belangrijke terugkerende acties waardoor de RI&E en het plan van aanpak voortdurend actueel blijven.

 

Toetsing RI&E - € 349

Werken er meer dan 25 werknemers in je bedrijf, dan verplicht de wet dat de RI&E door een gecertificeerde arbodeskundige getoetst wordt. Deze toetsing verzorgen wij voor je als we voor jullie de RI&E verzorgen.

Meer weten over de RI&E en de voordelen voor jouw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met ons op via onderstaande contactbutton of bel direct: 030-6087751.

Meer weten over de RI&E? Neem vandaag nog contact op!