Profilizer®

De competentietest voor de mobiliteitsbranche

Het succes van je bedrijf begint met je personeel. Maar hoe kies je de juiste medewerkers, hoe houd je ze gemotiveerd en hoe en wanneer moet je gedrag bijsturen? Profilizer helpt je hierbij. De competentietest brengt de talenten van medewerkers in kaart en helpt je om effectiever te selecteren, sturen en coachen.

Competentietest: voorspeller van succes

Bij veel autobedrijven ontbreekt echt inzicht in te verwachten gedrag van werknemers. Ook hebben leidinggevenden vaak maar een beperkt beeld van de talenten en competenties van hun medewerkers. Dit zijn echter belangrijke voorspellers van succes. De Profilizer meting analyseert competenties en maakt ze inzichtelijk voor zowel medewerkers als leidinggevenden. Hierdoor kan talentontwikkeling worden gestimuleerd en krijg je handvatten aangereikt om effectiever te sturen en te motiveren. De Profilizer methode is schaalbaar en biedt op basis van de competentietest inzichten voor:

  • Individuele verbeter- en ontwikkeltrajecten bij Selectie, Coaching & Ontwikkeling en Transitie
  • Werkverhoudingen tussen 2 personen
  • Optimalisatietrajecten voor teams
  • HR. vragen over populaties en kenmerken
  • Organisatievraagstukken

 

Waarom zou je gebruik maken van competentiemetingen?

Talent- en competentiemetingen zijn krachtige instrumenten voor talent management en andere HRM-trajecten. Denk aan zaken als selectie, employee journey, transitievraagstukken en duurzame inzetbaarheid. Ieder bedrijf streeft ernaar: de juiste medewerker op de juiste plek. Werknemers die op de juiste plek zitten presteren immers beter, werken met plezier en zijn meer betrokken. Prettig voor het bedrijf, maar zeker ook voor de medewerkers.

Wij bieden Profilizer rapportages voor elke situatie

Wij bieden met Profilizer voor iedere situatie een passend onderzoek en rapport. Voor selectie van jusite kandidaten voor een functie bieden we het Selectierapport. Voor ontwikkelmogelijkheden voor iemand die wil doorgroeien bieden we het Loopbaanrapport. Voor teamontwikkeling bieden we de Groepsscan. Download een compleet overzicht van de onderzoeken en rapportages die wij bieden. We adviseren je graag om de juiste keuze te maken.

Meer weten over Profilizer?