Online Sales Coach

Online coaching op communicatie en salesvaardigheden

Deze bijzondere tijd vraagt een andere benadering van onze werkzaamheden. We zijn minder in contact met onze klanten en onze bewegingsvrijheid is beperkt. Een ideaal moment om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Salestraining voor thuis

Onze online salescoach geeft je handvatten en inzichten om vanuit huis of jouw alternatieve werkplek aan de slag te gaan met je salesvaardigheden. Investeer in jezelf en zorg dat je deze periode optimaal gebruikt om je voor te bereiden op de periode van wederopbouw na deze vervelende periode. De online sales coach gaat je in een 3-tal gesprekken meenemen door alle onderdelen die binnen verkoop belangrijk zijn. 

Programma

Intake

Voorafgaand aan het eerste gesprek ontvang je een DISC-onderzoek en een vragenlijst. Dit geeft de coach een goed beeld van jou als persoon en jou ambities en valkuilen in sales. 

1e gesprek: Kennismaking/Intake/Ambitie

Tijdens het eerste gesprek neemt de coach het onderzoek en de door jou ingevulde vragenlijst met je door. Daarnaast geef je in dit gesprek een beeld van je zelf en je ambities als professional. Wat zijn je ambities, wat wil je bereiken, wat geloof je over jezelf en over je bedrijf en je merken? Wat kun je goed, wat niet? Wat doe je en laat je, eigenlijk precies. Maar ook, wat houd je tegen? 

Naar aanleiding van dit gesprek geeft de coach je tips en suggesties hoe je zaken in de praktijk kunt aanpakken. Daarnaast krijgt concrete opdrachten mee om uit te werken voor de volgende sessie. 

2e gesprek: Ervaringen/Resultaten/Progressie

Het 2e coachingsgesprek staat volledig in het teken van jouw ontwikkeling. Je deelt jouw ervaringen met de coach, wat heeft je wél geholpen en waar kun je nog hulp bij gebruiken. Zaken waarvan jij hebt ervaren dat ze resultaat opleveren, worden uitgebreid. Dit zorgt niet alleen voor meer zelfvertrouwen en betere resultaten, het helpt je ook om deze werkwijze vast te houden en succesvol te blijven op de langere termijn. 

3e gesprek: Resultaat op de lange termijn

In de afsluitende sessie draait het om verbeteren van resultaten, ook op de langere termijn. Wat hebben de nieuwe manier van werken en de nieuwe inzichten je tot op heden opgeleverd? En belangrijker nog, hoe ga je dit in de toekomst vasthouden? De coach verziet je van tips en suggesties om ook de periode na afloop van het laatste gesprek succesvol te zijn en te blijven.

Maak alvast kennis met onze coach

Ton Peter Spaapen:

Heeft ruim 25 jaar ervaring als verkoper, ondernemer en sales trainer. Sinds 2001 heeft hij meer dan 1000 organisaties ondersteund en meer dan 33.500 mensen geholpen met trainingen. Hij is gecertificeerd NLP Practitioner, NLP Master en NLP trainer en Jungiaans / DISC consultant en bezeten van auto’s.

Online sales coaching in het kort

  • Intake met vragenlijst en DISC-profilering
  • 3 online coachingsgesprekken
  • Coaching is 6 dagen per week in ochtend, middag en avond beschikbaar
  • Persoonlijke aandacht in 1-op-1 gesprekken
  • Praktische tips direct toepasbaar in de praktijk

Kosten online sales coaching

Online sales coaching kost je €199,- excl. BTW 

Direct online sales coaching aanvragen?

Ook in tijden van werken op afstand willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Bekijk nu ons totaalaanbod online leren en ontwikkelen.