Online leren en ontwikkelen

Leren vanuit huis of jouw werkplek

Online leren maakt een belangrijk onderdeel uit van het Nieuwe Leren. In de vorm van e-learning modules, webinars, video training, online workshops, virtual classroom trainingen maar ook online 1 op 1 speelt Innovam Performance Support in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke fase van de organisatie en medewerker. Om zo kennis en vaardigheden te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan persoonlijke effectiviteit.

Performance Academy

Innovam is dé opleider voor de mobiliteitsbranche. We helpen graag medewerkers uit de branche verder met hun persoonlijke ontwikkeling, ook online! In onze online leeromgeving kun je trainingen volgen die gericht zijn op de mobiliteitsbranche en met actuele thema’s.

Online Salescoach

Deze bijzondere tijd vraagt een andere benadering van onze werkzaamheden. We zijn minder in contact met onze klanten en onze bewegingsvrijheid is beperkt. Een ideaal moment om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Online Leiderschapscoach

Vaak komen mensen onbewust in een leidinggevende rol terecht. Vanuit senioriteit of ervaring is het nu eenmaal zo dat zij aan het hoofd staan van een afdeling, vestiging of organisatie. Toch vraagt leiderschap bepaalde (zelf)kennis en vaardigheden en is het belangrijk om deze te ontwikkelen.

Online Assessment

Met het VIEW online assessment krijg je verrassende inzichten in jouw persoonlijkheid, gedrag, vaardigheden en drijfveren! Assessments in spelvorm, ondersteund door de wetenschap en gevalideerd door toonaangevende instanties.

“Leuke en handige techniek video’s.”

Dennis

"De cursus was aangenaam, leerzaam en professioneel. Evert is prettig om naar te luisteren”

Katie

“Top coach, heeft mij enorm verder geholpen met verhelderende inzichten. Fijne kerel ook om mee te sparren over sales.”

Pascal