Marketing & Sales

Innovam Performance Support ondersteunt u op alle vlakken als het gaat om (online) marketing & sales

Onze specialisten helpen bedrijven in de mobiliteitsbranche meer uit hun sales- en marketingactiviteiten te halen. Dit doen zij onder andere door te activeren, adviseren en te ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Dit kan door middel van coaching op de werkvloer of sales-training bij ons op locatie. Daarnaast helpen wij bedrijven hun online kanalen optimaal in zetten en altijd klantgericht te handelen.

Automotive Marketing Professionals

In 8 sessies van een halve dag leer je hoe je waardevolle inzichten haalt uit data, en hoe je zo het aantal leads in het dealerbedrijf te verhoogt. Word Automotive Marketing Professional!

Sales op Orde

We coachen sales-personeel om processen te stroomlijnen. En we verbeteren de conversie van lead naar sale. Salestraining voor individu of teamverband is ook mogelijk.

Opleiding: Operationeel Management

Het resultaat van deze leergang is dat je scherper, actiever en meer betrokken bent bij het bedrijf. Je leert medewerkers coachen op resultaat, ook in financiƫle zin. Je kunt de cijfers interpreteren en je medewerkers daarop pro-actief sturen

Training: Praktisch Leidinggeven

Tijdens de training Praktisch leidinggeven ontwikkel je een overtuigende, eigen stijl van leidinggeven. Je leert bijvoorbeeld hoe je aansluit bij de verwachtingen en behoeften van je medewerkers, en hoe je een prettige werksfeer creƫert waarin goede resultaten worden behaald.