In de stoel...

Neem de regie binnen jouw bedrijf en creëer met ons jouw eigen succesverhaal

Wij van Performance Support staan u graag bij op uw weg naar meer rendement. Wij kunnen u verder helpen op strategisch en tactisch gebied met alle performance vraagstukken binnen uw bedrijf. Op basis van data maken wij inzichtelijk op welke gebieden u meer rendement kunt behalen, en welke vervolgstappen u kunt nemen. U de regisseur, wij uw producent. Samen zorgen we voor een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van uw bedrijf. Ziet u het zitten? Laten we het gesprek aan gaan!

Innovam Performance Support is hét bedrijfsonderdeel van Innovam als het gaat om rendementsverbetering op alle vlakken. Wij zijn er om bedrijven in de mobiliteitsbranche verder te helpen op strategisch en tactisch gebied op alle performance vraagstukken binnen het bedrijf.  “In de stoel” is onderdeel van een campagne over regie, rendement verbeteren en nieuwe successen. Een selecte groep klanten ontvangt een regisseursstoel en een filmposter met daarop onze boodschap. Dat is een mooie gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over regie pakken, uitdagingen en succes.

In de stoel... Thijs Bochane

Thijs Bochane deed een opleiding Automotive Management aan de IVA Business school, behaalde zijn Bachelor of Business Administration in Michigan, studeerde Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en nam – nadat zijn vader 25 jaar lang leiding had gegeven aan het bedrijf - in 2009 “het stokje” van hem over. Als Algemeen Directeur ziet hij het als zijn rol om iedereen binnen het bedrijf zoveel mogelijk te faciliteren en daarmee ook maximaal te kunnen presteren.

In de stoel... Eric Berkhof

Eric Berkhof, geboren Tilburger, start in 1982 als stagiair bij Autobedrijf Van Mossel en na afronding van zijn studie in 1984, treedt hij als verkoper in dienst van dat autobedrijf, wat hij 1988 overneemt. Eric zegt daar zelf over: “de dag dat ik mijn eerste winkeltje kocht”. De basis van wat nu, 30 jaar later, één van de grotere – zo niet de grootste - automotive partijen in Nederland is.

In de stoel... Bert de Kroon

Bert de Kroon (49 jaar) is een ervaren auto-ondernemer. Sinds 2003 is hij mede-eigenaar van Vallei Auto Groep, waar hij vanaf 2007 algemeen directeur is. Daarvoor was hij onder meer werkzaam als commercieel directeur bij een VW/Audi dealerbedrijf en bij Pon’s Automobielhandel, waar hij zich bezighield met marketing (intelligence), planning en pricing. Afstuderen deed hij in Duitsland, bij Audi AG. Daarnaast is Bert sinds ruim 3 jaar de voorzitter van de afdeling Autodealers van BOVAG.

In de stoel... Jan-Geerlof de Ruiter

Jan Geerlof de Ruiter, Bouwjaar 1966, getrouwd, gezamenlijk 5 kinderen. Opleiding Bedrijfskunde Rijksuniversiteit Groningen. Korte carrière zoetwarenindustrie, tijdens militaire diensttijd wegens problematiek in tijd van aantal overnames gevraagd, onder de noemer onmisbaarheid in familiebedrijf, in 1993 te komen werken. Van staf naar lijn en uiteindelijk algemeen directeur. Diverse bestuursfuncties; Renault Dealervereniging (onlangs gestopt na 20 jaar), Bovag Autodealerbestuur en voorzitter Raad van Advies Commercie Bovemij.

In de stoel... Leo Fransen

We gaan in gesprek met Leo Fransen – algemeen directeur – en sinds 1984 werkzaam in de sector. Hij begon als medewerker bij Interleasing (rechtsvoorganger van het huidige Athlon Carlease), startte met een aantal voormalige Interleasing collega’s Leasecontracts Nederland dat na een jaar of tien verkocht werd aan Pon Holdings. Daarna werd Fransen algemeen directeur bij de dealerleasemaatschappij van Amega AA Lease, een functie die hij later combineerde met die van directie voorzitter bij diezelfde dealerholding. In januari 2009 maakte hij de overstap naar Innovam.