IVY Works

Datagedreven talentmanagement en recruitment

Met de IVY Works talentmeting brengen wij talent, competenties, cultuur en ontwikkeling in kaart. Een unieke database met relevante brondata aangevuld met unieke bedrijfseigen data. Game-based assessments gebaseerd op neuro-wetenschappelijke theorieën en gevalideerd door toonaangevende instanties.

Grote talenten maken succesvolle organisaties. Iedereen heeft talent. De kunst is deze talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Door ze optimaal in te zetten ontstaan grootse prestaties. Samen met onze partner IVY Works  helpen wij bedrijven objectieve beslissingen te nemen over hun belangrijkste bezit, namelijk de mensen. Met onze innovatieve Deep Learn- en analyticstechnieken brengen wij talenten in kaart en tot bloei.

Gamification

Door middel van spelvormen - gebaseerd op neuro-wetenschappelijk onderzoek - brengen wij cultuur, talent, competenties en ontwikkeling in kaart. Geen ellenlange vragenlijsten meer, maar game-based assessments en cognitieve uitdagingen om optimaal inzicht te krijgen in de talenten en competenties van medewerkers. IVY Works baseert zich op cognitief neuro-wetenschappelijke inzichten waarmee je gevalideerde data-analyses maakt. Assessments bieden wij aan in de vorm van games die goed aansluiten bij de belevingswereld van de huidige generatie werknemers. Met de objectieve inzichten die IVY Works biedt, verbeter je de prestaties, de productiviteit en dus het rendement van jouw organisatie op het vlak van menselijk kapitaal.

Inzicht in potentieel

Met de objectieve inzichten die we met IVY Works verkrijgen kunnen wij jou ondersteunen op verschillende vlakken binnen HR:

  • Prestatieverbetering zowel individueel als op teamniveau
  • Welke nieuwe skills zijn onmisbaar in jouw organisatie en zijn deze vaardigheden al aanwezig 
  • Rendementsverbetering door optimale inzet van bestaande talenten en competenties binnen jouw organisatie.

Van screening vóór indiensttreding, kandidaat selectie, regelmatige beoordeling van medewerkers, teamprestaties en zelfs vormgeven aan de organisatieontwerp. Door middel van wetenschappelijk gevalideerde game-based assessments krijg je een breed inzicht cognitieve kenmerken, emotionele intelligentie, gezondheid en welzijn, persoonlijkheid, gedrag, cultuur en teamfit evenals andere kernvaardigheden en competenties.

Ontdek de kracht van voorspellende analytics

Ieder team is zo sterk als zijn zwakste schakel. Maar wat nu als deze “zwakste” schakel op de verkeerde plek zit? Door talenten en competenties met elkaar te koppelen vindt iedereen de juiste plaats in zijn of haar team, dit maakt het team sterker en helpt het individu zich ontwikkelen en comfortabel voelen. De ideale samenstelling voor beter rendement.

Strategische Personeelsplanning

Het opstellen van een strategische personeelsplanning (SPP) wordt steeds belangrijker voor organisaties en staat al jaren in de top 3 van HR. Door o.a. de veranderende markt en digitalisering is het belangrijk om snel te kunnen anticiperen. Je personeel is hierin één van de belangrijkste onderdelen. 

Risico Management in HR

Je bent ervan overtuigd dat jouw mensen het belangrijkste asset zijn voor het succes van jouw organisatie. Zij zijn het menselijk kapitaal en tevens het grootste risico. Zeker als mensen niet op de juiste plek binnen een organisatie zitten.

Data-driven Recruitment

Met Data Driven Recruitment selecteert niet de mens de juiste kandidaat, maar een algoritme. Men spreekt dan over HR- of People Analytics.

Persoonlijk inzicht

Met de IVY Works talentmeting krijg je verrassende inzichten in jouw persoonlijkheid, gedrag, skills en drijfveren! Game-based assessments gebaseerd op neuro-wetenschappelijke theorieën en gevalideerd door toonaangevende instanties.

Meer informatie over de IVY Works talentmeting?