VIEW | People Analytics

In samenwerking met IVY works presenteren wij People Analytics

Met People Analytics brengen wij talent, competenties, cultuur en ontwikkeling in kaart. Een unieke database met relevante brondata aangevuld met unieke bedrijfseigen data.. Game-based assessments gebaseerd op neurowetenschappelijke theorieën en gevalideerd door toonaangevende instanties.

Grote talenten maken succesvolle organisaties. Iedereen heeft talent. De kunst is deze talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Door ze optimaal in te zetten ontstaan grootse prestaties. Wij helpen bedrijven objectieve beslissingen te nemen over hun belangrijkste bezit, namelijk de mensen. Met onze innovatieve Deep Learn- en analyticstechnieken brengen wij talenten in kaart en tot bloei. In samenwerking met Cognisess presenteren wij VIEW.

Gamification

Door middel van spelvormen - gebaseerd op neurowetenschappelijk onderzoek - brengen wij cultuur, talent, competenties en ontwikkeling in kaart. Geen ellenlange vragenlijsten meer, maar spelletjes en cognitieve uitdagingen om optimaal inzicht te krijgen in de talenten en competenties van medewerkers. VIEW baseert zich op cognitief neurowetenschappelijke inzichten waarmee je gevalideerde data-analyses maakt. Testen bieden wij aan in de vorm van games. Gamification is fun! Met de objectieve inzichten die VIEW biedt, verbeter je de prestaties, de productiviteit en dus het rendement van jouw organisatie op het vlak van menselijk kapitaall. VIEW biedt je alle inzichten om te komen tot -onder andere- betere selectie van sollicitanten, gerichte ontwikkeling van mensen of het samenstellen van het meest succesvolle team.

Inzicht in potentieel

Met de objectieve inzichten die we met VIEW verkrijgen kunnen wij u ondersteunen op verschillende vlakken binnen HR: - Training en coaching om de prestaties binnen uw organisatie te verbeteren, zowel individueel als op teamniveau. - Tooling en coaching om de productiviteit binnen uw organisatie te verbeteren - Rendementsverbetering door optimale inzet van bestaande talenten en competenties binnen uw organisatie.

Spelenderwijs inzicht in talenten en vaardigheden

IVY works biedt 50 wetenschappelijk gevalideerde game-based assessments die goed aansluiten bij de belevingswereld van de huidige generatie werknemers. De assessments geven een breed inzicht in cognitieve, sociaal emotionele en basisvaardigheden, maar juist ook andere kwaliteiten als verandervermogen, innovatie, ondernemerschap en creativiteit. De vaardigheden die nodig zijn in wendbare organisatie.

Ontdek de kracht van voorspellende analytics

Ieder team is zo sterk als zijn zwakste schakel. Maar wat nu als deze “zwakste” schakel op de verkeerde plek zit? Door talenten en competenties met elkaar te koppelen vindt iedereen de juiste plaats in zijn of haar team, dit maakt het team sterker en helpt het individu zich ontwikkelen en comfortabel voelen. De ideale samenstelling voor beter rendement.

Meer informatie over People Analytics & assessments