ARBO en veiligheid

Innovam Performance Support ondersteunt u op alle vlakken als het gaat om personeelsmanagement en HR

Medewerkers moeten veilig en onder goede omstandigheden hun werk kunnen doen. Om te garanderen dat dit ook het geval is zijn er een aantal regels en certificering waar wettelijk aan voldaan moet worden. Innovam helpt graag om een veilige werkomgeving te creëren voor je medewerkers.

RI&E

De RI&E's die Innovam uitvoert zijn afgestemd op de specifieke situaties waar de mobiliteitsbranche mee in aanraking komt. We hebben veel ervaring met het opstellen van de RI&E en kunnen bedrijven in de mobiliteitsbranche hier dan ook goed in adviseren. Naast een geruststellend idee voor u en uw medewerkers is een actuele RI&E ook een wettelijke verplichting. 

RI&E en EVD Waterstof

Een RI&E moet up-to-date zijn. Dat betekent dat je de RI&E moet bijwerken als er iets verandert binnen je bedrijf. Bijvoorbeeld wanneer je gaat werken met waterstofvoertuigen. Deze RI&E gaat specifiek over het onderdeel waterstof voor bedrijven die werken met waterstofvoertuigen.

BHV en Preventiemedewerkers-trainingen

Onze Bedrijfshulpverlening en Preventiemedewerker trainingen zijn specifiek gericht op de gevaren in de mobiliteitsbranche. Cursisten halen bij ons binnen een dag hun BHV certificaat. Naast BHV’ers leiden we ook Preventiemedewerkers op. Dat je deze medewerkers in huis hebt is niet alleen een geruststellend idee, maar ook wettelijk verplicht.

Preventie fysieke overbelasting

Fysieke overbelasting is een belangrijke oorzaak voor ziekteverzuim in de mobiliteitsbranche. Door medewerkers voor te lichten en te trainen hoe zij dit kunnen voorkomen beperken wij het ziekteverzuim door overbelasting binnen uw organisatie. 

Blogs

Wat is een RI&E?

Het belang van een actuele RI&E wordt vaak onderschat. Niet alleen werkt u met een actuele RI&E aan een veilige en verantwoorde werkplek voor u, uw werknemers en uw klanten. Wij leggen uit hoe een RI&E precies in elkaar zit en waarom het juist voor bedrijven in de mobiliteitsbranche zo belangrijk is.