Aftersales

Innovam Performance Support ondersteunt u op alle vlakken als het gaat om aftersales

Aftersales is een belangrijke afdeling binnen ieder autobedrijf. Om bedrijven goed te ondersteunen en te helpen zich te ontwikkelen op aftersales-gebied bieden wij een aantal interventies aan die zicht richten op het vergroten van het rendement en het ontwikkelen van medewerkers.

Aftersales op Orde

Met Aftersales op Orde kijken we met de ondernemer en medewerkers naar de diensten en bedrijfsprocessen die daarbij horen. Naast de analyse van bedrijfsprocessen kijken we samen naar de personeelscapaciteit. Zo zien we precies wat het verbeterpotentieel is en aan welke knop we moeten draaien om meer rendement uit de organisatie te halen. Aftersales op Orde helpt bedrijven structuur aan te brengen in verschillende processen binnen aftersales, met als doel rendementsverbetering op de lange termijn.

Training: Commercieel Service Adviseur

De functie van commerciële serviceadviseur in de autobranche wint aan belang. Zaken als professionaliteit in klantcontact en een commerciële houding krijgen steeds meer waarde. Tijdens deze driedaagse training leer je hoe de commerciële serviceadviseur de verkoper is van onderhoud en reparatie, en dat hij een signaalfunctie heeft voor de verkoop van personenauto’s.

 

Training: Praktisch Leidinggeven

Tijdens de training Praktisch leidinggeven ontwikkel je een overtuigende, eigen stijl van leidinggeven. Je leert bijvoorbeeld hoe je aansluit bij de verwachtingen en behoeften van je medewerkers, en hoe je een prettige werksfeer creëert waarin goede resultaten worden behaald.

Opleiding: Operationeel Management

Het resultaat van deze leergang is dat je scherper, actiever en meer betrokken bent bij het bedrijf. Je leert medewerkers coachen op resultaat, ook in financiële zin. Je kunt de cijfers interpreteren en je medewerkers daarop pro-actief sturen