Performance Academy

Leren vanuit huis of jouw werkplek

Innovam is dé opleider voor de mobiliteitsbranche. We helpen graag medewerkers uit de branche verder met hun persoonlijke ontwikkeling, ook online! In onze online leeromgeving heeft een aanbod van meer dan 150 online trainingen voor alle functies in de mobiliteitsbranche en met actuele thema’s.

Geef je ontwikkeling een boost!

Het is leuk en goed om iets nieuws te leren. Denk aan nieuwe vaardigheden of het krijgen van nieuwe kennis. Door gebruik te maken van de online trainingen van Performance Academy, we hebben een aanbod van meer dan 150 titels, kun je snel en makkelijk online iets nieuws leren. Onze academy heeft als enige online academy in Nederland aanbod voor alle disciplines in het autobedrijf. Zo zijn er management trainingen, commerciële trainingen voor verkopers, maar ook technische trainingen voor monteurs en leerlingen.

Onbeperkt leren en werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Leren vanuit huis of op jouw werkplek, het kan met de Performance Academy. Een aanbod van meer dan 150 titels, allen met bewezen kwaliteit! Voor je bedrijf en je werknemers...of gewoon voor jezelf.   Onbeperkt online leren vanuit huis of op jouw werkplek. Zo leer je elke dag, wanneer het jou uitkomt en kun je in een omgeving studeren die voor jou comfortabel aanvoelt. Verbeter je vaardigheden op tal van vlakken, zoals:

  • Digitale vaardigheden; maak kennis met de basis van online zichtbaarheid en sociale media
  • Communicatie; Effectief communiceren, leer communicatiestijlen herkennen, daarop anticiperen en van daaruit positief beïnvloeden van anderen.
  • 21st Century Skills; ga met praktische tools aan de slag om zelf een creatief denker te worden.
  • Commerciële vaardigheden; wordt (nog) succesvoller in klantgerichte/ commerciële gesprekken voeren, met als doel een langdurige klantrelatie en continuïteit binnen jouw bedrijf. 
  • Leiderschap; vergroot het werkgeluk van jezelf en je collega's voor een productievere en succesvollere organisatie. 
  • HR; zowel inzichten uit de wetenschap als uit de praktijk om een inkijkje te geven in manieren waarop je om kunt gaan met performance management.
  • Financieel; leer de belangrijkste financiële overzichten en begrippen kennen

TIP: Door iedere dag een paar minuten te besteden aan een training, neem je de leerstof beter op, ben je niet veel tijd kwijt en kun je het geleerde direct toepassen in de praktijk. We weten bijvoorbeeld dat herhaling en het leren verspreiden over tijd effectiever is. Leren vanuit huis of op jouw werkplek, het kan met de Performance Academy.

Meest populaire categorieën

Effectief (online) thuiswerken

Soms heb je de keuze om thuis te werken, soms kan het niet anders. In deze e-learning leer je hoe je je werkplek optimaal kunt inrichten, wat je kunt doen om in contact te blijven met je collega's en welke tools daarvoor handig zijn. Ook leer je handige toepassingen voor online vergaderen. Alles om ervoor te zorgen dat je van je huis ook een fijne werkplek kunt maken.

Finance for non-financials

In deze  reeks Finance for non-financials leer je de belangrijkste financiële overzichten kennen. Je leert de betekenis en functie van de balans, de winst- en verliesrekening en de cashflow en je leert het verschil tussen financial accounting en managerial accounting.

Video's en Webinars

Performance Academy in het kort

  • Online anytime. De Performance Academy is 24/7 open en bereikbaar. Onbeperkt toegang tot alle online trainingen, waar je ook bent.
  • Meer dan 150 modules voor één vast bedrag. Verbeter je vaardigheden, zoals: Digitale vaardigheden, Communicatie, vreemde talen, Management, HR, Financieel en techniek.
  • Content specifiek voor de mobiliteitsbranche

Direct aanmelden voor de Performance Academy?

Ook in tijden van werken op afstand willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Bekijk nu ons totaalaanbod online leren en ontwikkelen.