Performance Academy

Leren vanuit huis of jouw werkplek

Klassikaal opleiden zit er voorlopig niet in en door uitval van werkzaamheden is de verwachting dat veel werknemers tijd overhouden. Een ideaal moment om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Om dit optimaal te faciliteren bieden wij de Performance Academy.

Het COVID-19 virus heeft ook een enorme impact op bedrijven. Klanten blijven weg, agenda’s worden leger en medewerkers worden aan huis gebonden. Door de gevolgen van het Corona virus en de maatregelen die hierop genomen zijn, is de verwachting dat er ruimte ontstaat in de agenda bij veel medewerkers. Een goede gelegenheid om deze tijd nuttig te besteden aan bijvoorbeeld jouw persoonlijke ontwikkeling.

Continu blijven ontwikkelen

Door iedere dag een paar minuten te besteden aan een training, neem je de leerstof beter op, ben je niet veel tijd kwijt en kun je het geleerde direct toepassen in de praktijk. We weten bijvoorbeeld dat herhaling en het leren verspreiden over tijd effectiever is.

In de Performance Academy vind je een standaard aanbod van meer dan 50 online trainingen, gericht op actuele thema’s met bewezen kwaliteit!  Zo kun je onbeperkt trainingen volgen op het gebied van Communicatie, Management, Commerciële vaardigheden, HR, Financieel, Gezondheid en nog veel meer. Leren vanuit huis of op jouw werkplek, het kan met de Performance Academy. Onbeperkt online trainingen voor professionals. Zo leer je elke dag, wanneer het jou uitkomt en kun je in een omgeving studeren die voor jou comfortabel aanvoelt.

Gevarieerde content op alle thema's

Door content te bieden die iedereen binnen de organisatie aanspreekt, bevat de Performance Academy een breed aanbod op tal van thema's. Denk bijvoorbeeld aan:

- Gezondheid

Zeker in deze tijd een actueel thema. Krijg bijvoorbeeld inzicht in je eetpatroon en levensstijl of leer ontspannen in stressvolle situaties.

- Digitale vaardigheden

Verdiep je in beveiliging van jouw digitale omgeving of leer meer over e-commerce.

- Management

Bekijk bijvoorbeeld webinars over leiderschap en innovatie of ga zelf aan de slag met de leiderschapsstijl die bij jouw persoonlijkheid past. 

- Marketing

Hoe past online in mijn marketing communicatieplan en hoe verbeter ik mijn online zichtbaarheid om ook in de huidige tijd klanten te werven en te behouden?

- Vreemde talen

Altijd al een vreemde taal willen leren of is de kennis van Frans of Duits niet meer wat het geweest is? Performance Academy biedt de mogelijkheid om dit vanuit huis op te pakken. 

Content wordt op verschillende manieren aangeboden, zo blijft leren naast leerzaam ook leuk. Denk hierbij aan e-learnings, webinars, maar ook zogenaamde we-learnings. Dit zijn e-learnings die je samen met collega's kunt volgen. Een totaaloverzicht van de beschikbare content vind je hier:

Met ondersteuning vanuit OOMT

OOMT, het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf, stimuleert het ontwikkelen en opleiden van medewerkers en bedrijven. Ook thuis kunnen mensen gestimuleerd worden voor zelfontwikkeling. Naast dat OOMT zelf een aantal producten en diensten voor achter de pc aanbiedt, stimuleert men ook het gebruik van de Performance Academy. Zo kunnen medewerkers uit de mobiliteitsbranche (waarvan het bedrijf OOMT is aangesloten) een voucher aanvragen waarmee en de eerste 3 maanden kosteloos gebruik maken van de Performance Academy.

Hoe het werkt?

Stap 1. Ga naar [website nog niet bekend] en vraag de vouchercode aan.

Stap 2. Na ontvangst van de vouchercode vul je deze code in in het onderstaande formulier om jezelf te registreren. Vergeet niet hierbij ook het OOMT-nummer van jouw organisatie in te vullen. 

Stap 3. Kort na jouw aanmelding ontvang je per -email jouw inloggegevens en kun je aan de slag met de Performance Academy.

*Het abonnement loopt automatisch af na de eerste 3 maanden. 

Performance Academy in het kort

  • Online anytime

De Performance Academy is 24/7 open en bereikbaar. Onbeperkt online trainingen voor professionals

  • Meer dan 100 modules voor één vast bedrag

Onbeperkt trainingen volgen op het gebied van Digitale vaardigheden, Communicatie, Management, HR, Financieel en nog veel meer.

  • €14,95 per gebruiker per maand.

Je start met een kwartaal abonnement van € 39,95 per gebruiker en het abonnement is daarna per maand opzegbaar. Verlenging kost €14,95 per gebruiker per maand.

Direct aanmelden voor de Performance Academy?