Online marketing ondersteuning

Wij helpen uw online kanalen verbetering op het gebied van vindbaarheid en conversie

Marketing as a Service hulp u uw website te veranderen in een online showroom. Dit doen wij o.a. door het verbeteren van de vindbaarheid (SEO) en conversie. Daarnaast kunnen wij u adviseren op gebied van social media en het schrijven van webteksten.

Marketing as a service bij Innovam Performance Support

De fysieke showroom wordt meestal uitstekend onderhouden en ziet er dan ook prima uit. Maar de showroom is niet meer de eerste indruk die de klant van het bedrijf krijgt. De website van een autobedrijf is tegenwoordig de belangrijkste showroom. Maar wordt de online showroom net zo goed ingericht en onderhouden als de ‘echte’ showroom? Online marketing wordt vaak ondergewaardeerd binnen het autobedrijf. De verschillende activiteiten die met online marketing verband houden worden belegd bij een medewerker, die dit vervolgens “erbij” moet doen. Om deze reden heeft Performance Support Marketing as a Service ontwikkeld.

Waarom kiezen voor online marketing ondersteuning?

Marketing as a Service biedt online marketing ondersteuning aan het autobedrijf. Dit zorgt ervoor dat werknemers zich kunnen blijven richten op hun kerntaak en zich dus niet hoeven bezig te houden met online marketing. Daarnaast zorgt onze online marketing ondersteuning ervoor dat de online marketing activiteiten van het bedrijf van hoog niveau zullen zijn en tijdig geëvalueerd en bijgestuurd worden.

Hoe ziet online marketing ondersteuning van Performance Support eruit?

Afhankelijk van je wensen bieden wij online marketing ondersteuning in verschillende vormen en met verschillende doelen.

Zoekmachine optimalisatie en vindbaarheid:

Wanneer de website is aangepakt is de volgende stap om deze goed vindbaar te maken voor zoekmachines. Hier komen SEO en Google Ads om de hoek kijken.

SEO-teksten:

Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie verhoogd de vindbaarheid van uw website in Google. Met geoptimaliseerde teksten zal de website hoger scoren in de zoekresultaten en dus vaker aangeklikt worden, met als gevolg meer bezoekers op je website.

Online adverteren via Google Ads:

een andere manier om meer verkeer richting de website te genereren is met het betaald adverteren in Google met behulp van Google Ads. Wij nemen je het gehele proces uit handen, van het schrijven van de advertentie tot het bijhouden van resultaten en het aanpassen van de advertentie aan de hand van data.

Direct online marketing ondersteuning aanvragen

Wil je gebruik maken van onze diensten of ben je nog niet zeker of wij jou kunnen helpen op het gebied van online marketing. Neem geheel vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden. Wij voorzien je graag van advies!

Meer informatie over Marketing as a service?