Leidinggeven in Aftersales

Dé opleiding voor (aankomend) leidinggevenden in aftersales

{{ basketProduct.Product.ProductPrice.TrainingPrice | euroPrice(0) }} *

Direct je keuze maken

In de winkelwagen
Wil je iets vragen?

Neem dan contact op met Maya, onze trainingsspecialist of bel naar 030-6087751.

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.

Trainingsinformatie

Wat leer ik?

Leidinggeven in Aftersales stoomt de (aankomend) leidinggevende in een after sales functie of rol? klaar om collega’s aan te gaan sturen. Waar van oudsher ervaren medewerkers doorgroeien naar een leidinggevende functie in de aftersales zijn zij vaak technisch prima onderlegd om deze functie te vervullen. De (aankomend) leidinggevende kan zich vaak nog ontwikkelen op vlakken die niet direct met de technische functie van doen hebben. Denk hierbij aan:

  • Inricht van werkprocessen voor technisch personeel
  • Leidinggeven op basis van cijfers en resultaten
  • Gesprekken voor met medewerkers

Al deze facetten komen in deze opleiding aan bod en maken van de technicus een leidinggevende in aftersales, met zowel oog voor het resultaat als de medewerkers binnen de aftersales

Omschrijving training

Het programma heeft een doorlooptijd van 6 maanden waarin de deelnemer verschillende onderdelen doorloopt. Naast dat de deelnemer een aantal trainingen volgt in Nieuwegein, wordt hij/zij ook gecoacht binnen de eigen werkomgeving.

 

Programma

Assessment

Het programma start met een online assessment. In dit assessment worden de talenten en vaardigheden van de deelnemer in kaart gebracht. Daarnaast geeft het een goed van het ontwikkelpotientieel van de deelnemer.

Training “Meester in gespreksvoering”

Als leidinggevende is het belangrijk dat je in nauw contact staat met je medewerkers. Regelmatig het gesprek aangaan over allerlei zaken die invloed hebben op de werksituatie hoort dan ook tot de functie van een leidinggevende. Luchtige gesprekken over de gang van zaken zijn vaak geen probleem, maar wanneer bijvoorbeeld functioneringsgesprekken in beeld komen vinden veel mensen het lastig om het gesprek aan te gaan. Deze training leert de leidinggevende met een goede voorbereiding allerlei gesprekken aan te gaan met zijn medewerkers.

Training “Sturen op Rendement”

In deze training leer je als leidinggevende inzicht te krijgen in de financiële situatie van jouw afdeling. Je analyseert je afdeling en vertaalt financiële inzichten direct naar concrete plannen. Op deze manier leer je in de praktijk beslissingen nemen en sturen op basis van kritische prestatie indicatoren (KPI’s).

Training Werkplaats Processen

Nadat de relevante processen in kaart zijn gebracht volg je een training om deze optimaal in te richten. Wij helpen je knelpunten te identificeren en je processen te stroomlijnen. Door je processen aan te scherpen zul je zien dat het altijd efficiënter en beter kan.

Training Leerling als medewerker

Als leidinggevende in Aftersales krijg je vaak te maken met leerlingen op de werkvloer. Het werken met een leerling vraagt andere vaardigheden dan het werken met de vakvolwassen collega’s. In deze training krijg je handvatten om je leerling zo goed mogelijk te begeleiden en te benaderen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de leerling op een hoog niveau opgeleid wordt, het creëert ook binding met de organisatie, iets wat in de huidige krapte op de arbeidsmarkt heel belangrijk is.

Online academy

Als integraal onderdeel van de opleiding is er een online omgeving beschikbaar, waarin de deelnemer zich op zijn eigen tempo en naar eigen inzicht kan blijven ontwikkelen. Dit varieert van webinars tot korte cursussen in combinatie met testen. Zo kan iedereen zich blijven ontwikkelen.

Kenmerken

Training & Locatie

Op dit moment zijn er geen traininigen beschikbaar.

Heb je geen geschikte datum gevonden, of zijn er geen plaatsen meer beschikbaar?

Registreer dan een voorinschrijving. We houden je dan per e-mail de hoogte van nieuwe data.

Voorinschrijven

Klantbeoordeling

Gemiddelde beoordeling {{ product.Name }}

Kosten

  • {{ priceDetail.Name }} {{ priceDetail.Amount | euroPrice }}
  • Af: OOMT-bijdrage {{ -subsidyTotal | euroPrice }}
  • Subtotaal {{ subTotal | euroPrice }}
  • btw (21%) {{ vatTotal | euroPrice }}
  • Totaal (incl.btw) {{ total | euroPrice }}

Toelichting OOMT-bijdrage

OOMT vindt talentontwikkeling van vakmensen in de mobiliteitsbranche belangrijk. Wanneer jouw bedrijf bij OOMT is aangesloten, draagt OOMT bij in de trainingskosten voor deze training.